Sy Lee: Jeg er træt af at se på kønsdele

Sy Lee modtager får tilsendt et utal af billeder af kønsdele. Hør i videoen hvad han siger til det.

Sy Lee modtager får tilsendt et utal af billeder af kønsdele. Hør i videoen hvad han siger til det.

Foto: Dan MariegaardDen ene halvdel af danskerne elsker at pege fingre ad de danske reality-stjerner, mens den sidste halvdel falder i svime, når de kommer i nærheden af Sy Lee og alle de andre, der får danskerne til at grine, når de optræder i "Paradise Hotel", "For lækker til love" og alle de andre programmer, der løber over skærmen.

Sy Lee, som blev kendt fra "Fristet - Hvor langt vil du gå" og "Divaer i Junglen" har oplevet begge sider af livet som reality-stjerne.

LÆS OGSÅ:Her er sidste års vindere

Hør i videoen herunder, hvorfor han er træt af at modtage beskeder med billeder af kønsdele, hvornår han fik to piger til at græde i Fields, og hvordan det var at indspille en sang og en musikvideo til Reality Awards sammen med SE og HØR og en perlerække af sine reality-venner.Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards, og du kan allerede nu, sikre dig en billet til showet, der garanteret bliver lige så vildt som sidste år.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års reality-show

Så drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' "De unge mødre" og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close