Sy Lee: Endelig fik jeg fingre i Christopher

(Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

OMG honeybees! Jeg må simpelthen dele min glæde med jer på bloggen, for i går har været den bedste dag ever, og det er den også i dag! Jeg drukner i arbejde for tiden, og jeg har SLET ikke tid til at være på sociale medier! MEN denne glæde skal deles! Jeg kigger på ham nu, og jeg smiler stort hehe…

Nogen vil mene, at jeg er loco, men jeg er så ligeglad, for han er simpelthen så cute! Hvem havde troet, at min lange tur til Roskilde ville ende med at blive den bedste tur ever. Jeg tager virkelig sjældent til Roskilde, da der er så langt! Jeg har ledt og ledt amok efter “ham” i København i lang tid, og han var bare ikke til at finde. Jeg havde nærmest opgivet håbet (Just kidding!). De seneste par år har jeg set ham 1 gang om året på scenen til de store arrangementer, men jeg er ikke typen, der vil trænge mig på og jeg vil bare nyde min aften med det selskab, som jeg er kommet med.

Jeg er så priviligeret, at jeg bliver inviteret til store events i ny og næ, så jeg ser ham optræde og færdes rundt blandt kendisser, men jeg har aldrig turdet at gå hen til ham direkte eller ud til ham backstage. En eller anden crazy asiat skal heller ikke gå amok over en anden på den røde løber, når jeg selv skal stå der og selv spille sexet foran kameraerne. Det ville have set sjovt ud, hvis jeg gjorde haha. En kæmpe dramatisk scene, hvor jeg skreg pga. en anden person haha. Jeg kan lige se det for mig, men det sker altså ikke venner, selvom I nok ønsker det! HAHA…

Nåh, tilbage til pointen med indlægget hehe.. Typisk mig, der plaprer løst om alt muligt andet. Jeg vil bare fortælle Jer, at jeg har endelig fået “Christopher”. Jeg får ham ikke i den rigtige udgave, men jeg får ham som en flaske. HAHA… Er de ikke søde?! De er sååååååååå cute, og den ene blinker konstant til mig <3 Jeg får bløde knæ! Jeg fik ikke kun 1 Christopher, men jeg fik 2! Disse vandflasker skal stå og pynte i mit søde køkken hehe… Jeg skal aldrig åbne dem hehe..

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Jeg er også begyndt at lave VLOG på min YouTube kanal: Sy Lee (Official). Dette blev optaget lige på stedet helt spontant om min glæde over Chrissser flaskerne :) Husk at abonnere min kanal, så I kan se alle mine videoer som makeup tutorials, HAULS, VLOG etc. Tjek evt. dem ud.

Hvorfor jeg netop kan lide Christopher: 

Jeg tror, at efter jeg så et klip med ham, hvordan han var overfor sine søde Stopherlovers (hans såkaldte fans) og et enkelt afsnit “Jeg er Christopher” fangede han mig med hans personlighed.

Jeg har aldrig tænkt på ham på den måde, udover jeg har hørt hans sange i ny og næ i radioen eller til fester. Jeg har altid syntes, at han var en almindelig dansker med en smuk og beroligende og varm stemme. Men efter det kort og sjovt videoklip – jeg kan ikke huske hvor, men han skulle overraske en fan. Omg det var så nuttet, for fansen var brudt sammen, og den måde han håndterede det på, var så ned på jorden og sødt. Der fangede han mig! Der tænkte jeg cute fyr og ikke mere.

Lang tid efter kom hans dokumentar program om ham. Her kunne man se hans forskellige sider som jeg selv har – de seriøse, sjove, spas og ballade, følsomme og det jeg virkelig faldt for var hans VARME – og jeg griner seriøst, når jeg hører ham lave pis med sig selv. Han tager sig selv ikke for seriøst og han virker bare så varm og kærlig! Posivitisme! I like that! Mon han ikke er det i virkeligheden? Uanset hvor højt man svæver i sin karriere, er det vigtigt at bevare jordbindelsen, og det virker til at han gør, hvis jeg ikke tager fejl. Jeg har mødt utrolig mange kendisser i den her “verden”, og en stor del af dem svæver sgu for højt uden at have noget at have det i.

Foto: Privat

Foto: Privat

Jeg var så excited over mine plastik flasker, at jeg fik mig en god omgang burger! I ved jo, at jeg er et fitness freak og jeg arbejder som personlig træner og kostvejleder, så jeg passer virkelig på, hvad jeg spiser. Men jeg var så glad for mine søde flasker, at jeg fejrede det med min første burger i 3 måneder haha. Alt er økologisk på min tallerken. I love it!

Tilbage i Januar sagde jeg til Se og Hør, at jeg havde noget for Chrisser, og der blev min instagram profil bombarderet med billeder af mig og Chrisser sammen og hver for sig. Jeg har utrolig mange, men her har jeg udvalgt nogle få:

Tak til bl.a. Emilia Holdt; Anna, Kristina, Sandra, Nadja osv. for mange fan-made billeder. Der ligger så mange på min instagram. Det er så sødt, at de støtter mit crush på deres idol Christopher! <3 Se dem alle her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close