Reality26. april 2018

Sy Lee betaler 7.000 kroner for sæd

Sy Lee har valgt at betale den nette sum af 7.000 kroner for at få sin sæd frosset ned i en fryser i 10 år. Planen er, at fryse-sæden skal bruges senere hen, så han er sikker på at få sine egne børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160411_wen_-_sy_4.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sy Lee skal have den helt store pengepung frem i dag.

Den 28-årige reality-deltager skal nemlig betale den nette sum af 7.000 kroner for at få sin sæd frosset ned i en fryser i 10 år.

Årsagen er slet og ret, at Sy Lee er bange for, at han aldrig finder kærligheden, og nu vil han sikre sig, at han kan få sit eget barn, når han møder den rigtige mand og den rigtige rugemor.

Det fortæller Sy Lee på Facebook og overfor Ekstra Bladet uddyber han sin beslutning:

- Jeg gennemgår lige nu nogle personlige ting, og jeg har planlagt forløbet nøje, så jeg ikke lige pludselig står i en nødsituation. Jeg ville egentlig gerne have haft børn for to-tre år siden, men uden den rigtige partner og rugemor, så er det svært. Sidste år var jeg tre uger i Kina for at finde en rugemor, og jeg har også været på et børnehjem for at undersøge mulighederne, siger Sy Lee.

Sy Lee fortæller til Ekstra Bladet, at han gerne vil finde en asiatisk rugemor, der kan føde hans kommende barn. Men det er ikke et krav, understreger han over for avisen.

- Jeg leder efter en, der er sund og rask, og så håber jeg også, at barnet kommer til at ligne mig, fortæller han.

Sy Lee lider for skønheden

Sponsoreret indhold