Reality 5. august

Susan K knust: Kan ikke komme til bedste vens bryllup

Realityveteranen Susan K har måtte melde afbud til Silas Holst og Nicolai Schwartz’ bryllup
Susan K

46-årige Susan K skulle måske overveje at få sig et kørekort.

Foto: Dan Mariegaard

Det var en festligt stemt Susan K, SE og HØR mødte i bøgeskoven til Smukfest i går. Sammen med kæresten Alex Møller skulle hun ud at have en fed aften med koncerter og fest som et afbræk fra renoveringsprojekt i deres hus og skolestart efter sommerferien.

– Det går megagodt, fortæller den aarhusianske realityveteran.

Og selv om Susan K var glad for et festligt afbræk fra sosu-studiet, som hun afslutter til marts, var det hele ikke fryd og gammen. For på lørdag skulle hun have været til fest hos sine gode venner “Vild med dans”-danseren Silas Holst og realitydeltageren Nicolai Schwartz, når de to skulle vies til et sensommerbryllup i Gilleleje.

Men desværre har den blonde babe været nødt til at melde afbud.

 

Mangler lift

– Min kæreste har bestemt sig for, at han ikke vil med, og det har været grunden til, at vi så lige har været megauvenner, for Nicolai er min bedste ven, og jeg havde sådan glædet mig til at komme til brylluppet, fortæller hun.

Og der er en helt bestemt grund til, at hun ikke kan tage derover alene, nu hvor kæresten ikke vil med hende til en kærlighedsfest i det Nordsjællandske.

– Jeg har ikke en jordisk chance for at tage derover selv, da jeg ikke har kørekort, og skal jeg finde offentlig transport derhen alene bliver det for omfattende, hvis jeg så skal have fri fra skole i morgen for at nå derhen.

Tv-personligheden fortæller også, at hun frygtede Nicolais svar, da hun måtte fortælle, at hun alligevel ikke kunne komme med.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg var sikker på, han ikke ville tale til mig igen, hvis jeg meldte afbud. Men jeg skrev til ham, at jeg desværre ikke kunne komme, og jeg var super ked af det, også fordi jeg skammer mig lidt over det, men det jeg kan bare ikke få det til at hænge sammen. Han sagde, at han selvfølgelig var ked af det over det, fordi han havde glædet sig til at se mig og Alex.

Elsker hinanden

Susan K og Alex Møller har dannet par de seneste syv år og har sammen et hus omkring Aarhus. Og selv om de sommetider kan være uvenner, er der alligevel også ting, der får de to til at holde ved.

– Det kan godt være hårdt at bo med en prinsesse, der er mere prinsesse end mig, men han er selvfølgelig også tit god til at holde mig til den sunde fornuft, og jeg er jo rigtig glad for ham. Han burde faktisk få en præmie for at have holdt mig ud så længe, siger hun med et grin og tilføjer:

-Og så kan det måske være, jeg skal se at få mig et kørekort.

Sponsoreret indhold