Reality21. december 2017

Susan K hyrer stjerneadvokat

Susan K har hyret advokaten Michael Juul Eriksen til at føre sin sag mod sin tidligere arbejdsgiver, bodegaen Kurts Mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-14193.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Realitystjernen Susan K tager nu skrappe midler i brug mod sin tidligere arbejdsgiver, bodegaen Kurts Mor, der forleden fyrede hende.

Således har hun hyret stjerneadvokaten Michael Juul Eriksen, det skriver Ekstra Bladet.

Både Susan K og Michael Juul Eriksen mener, at realitystjernen er blevet uberettiget fyret.

- Hun er som bartender ikke ansvarlig for, hvad nogle gæster laver, og hun forsøger efter bedste evne at stoppe det, der er i gang. Derfor er det efter min opfattelse helt uberettiget dels at fyre hende, dels at hænge hende ud på nettet, hvilket jo får konsekvenser for hende, da hun er en kendt person, fortæller Michael Juul Eriksen til Ekstra Bladet. Sammen med Susan K's fagforening forsøger de nu at finde ud af, hvilke retslige skridt, der skal tages. Advokaten fortæller også til Ekstra Bladet, at de ikke har tænkt sig at køre sagen i pressen. Da det i går aftes kom frem, at Susan K var blevet fyret fra Kurts Mor, havde hun ikke selv mange ting at sige til pressen. - Der må være grænser for, hvad man skal udsættes for, når man har været loyal i næsten tre år, skrev hun blandt andet i en SMS til Ekstra Bladet.

Værtshusejeren fortalte sin side af sagen

Tidligere i dag valgte ejeren af Kurts Mor, Betty Jensen, at fortælle sin side af sagen. Det gjorde hun i et interview med BT. Spørger man Betty Jensen, så burde Susan K havde stoppet de seksuelle eskapader, der var i gang på Kurts Mor tirsdag aften.

Ifølge Betty Jensen, så havde Susan nemlig ringet til hende for at fortælle om episoden. Ligesom Susan også skulle have været en af dem, der valgte at tage billeder med sin mobiltelefon.

- Hun skraldgrinede og sagde: "Betty, Betty. Der er nogle, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre?" Og så blev jeg altså gal og sagde: "Susan! Få dem stoppet og smid dem ud!", fortæller Betty Jensen til BT. Værtshusejeren fortæller også, at hun ud fra overvågningsvideoen fra bodegaen har kunnet konstatere, at Susan K var til stede under hele seancen, men at hun ikke gjorde noget for at stoppe akten.

At det elskende par efterfølgende ikke blev smidt ud af bodegaen, men i stedet fortsatte eskapaderne på toilettet, var noget af det, der fik Betty Jensen til at give Susan K en fyreseddel.

Sponsoreret indhold