Reality20. december 2017

Susan K. fyret efter oralsex på værtshus

Susan K. er blevet fyret fra Aarhus-bodega efter oralsex i arbejdstiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/susan-k-20122017.jpg
 Foto: All Over Press

Den tidligere Paradise Hotel-babe, Susan K. er blevet fyret fra sit job på Aarhus-bodegaen 'Kurts mor'.

Her har hun i tre år stået bag disken som bartender og langet drikkevarer over disken til værtshusets tørstige kunder.

Men nu er det slut.

Susan K. er nemlig blevet fyret med øjeblikkeligt varsel.

Det skriver Ekstra Bladet.

Susan K var på arbejde tirsdag aften, og der var stemningen tilsyneladende rigtig god, og der var meget mere li'r i luften end på Paradise Hotel, hvor seksuelle udfoldelser altid sker i ly af dynen, så man må tænke sig til det meste.

For tirsdag var der tilsyneladende en kvinde, der fik oralsex midt på et af bordene på 'Kurts mor'.

Susan K. var ikke selv involveret i episoden, men da hun var på arbejde, mener arbejdsgiveren, at hun burde have stoppet de liderlige udfoldelser.

- Jeg er dybt berørt over den episode der var på bodega Kurts mor i aftes, 19/12 2017. Kan kun beklage, og meddele at Susan K. er fyret, står der i en facebook-opdatering fra arbejdsgiveren, der siden er blevet slettet.

Susan K. - Jeg kontakter min advokat

Susan K. er rystet over fyringen:

- Jeg var på arbejde, da det skete, og det er ikke mig på billedet, men jeg afventer svar fra min advokat, før jeg udtaler mig yderligere, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet. - Der må være grænser for, hvad man skal udsættes for, når man har været loyal i næsten tre år, tilføjer hun. En af værtshusets kunder, Nicolaj Elsbøl, bekræfter i en kommentar til et tidligere opslag, at tirsdag aften på 'Kurts mor' var en aften ud over det sædvanlige: - Kæft en aften i går! Er det sådan en normal tirsdag aften er hos jer! Hvis der er nogen der mangler en video, send da besked til Betty Jensen. Hun ligger helt sikkert inde med en!, skriver Nicolaj Elsbøl. Du kan se et uddrag af opslaget, som Susan K. i øvrigt har liket seks dage før sin fyring, herunder.
https://imgix.seoghoer.dk/kurtny.jpg
En anden kunde har ligeledes kommenteret tirsdagens hændelse:
https://imgix.seoghoer.dk/nytopslag.jpg
43-årige Susan K. var med i Paradise Hotel i 2008 og har også medvirket i realityprogrammet 'Divaer i junglen'. Galleri: Årets Paradise Hotel-deltagere 2018:

Årets "Paradise Hotel"-deltagere - 2018

Sponsoreret indhold