Streaming25. oktober 2023

Lange fremtidsudsigter: Den næste James Bond-film kommer ikke foreløbig

Folkene bag James Bond er endnu ikke gået i gang med at nytænke franchisen, der er derfor lange udsigter til den næste film i rækken
De to producenter af James Bond, Michael G. Wilson (tv) og Barbara Broccoli (th), er endnu ikke gået i gang med processen i at finde en ny skuespiller til hovedrollen.
De to producenter af James Bond, Michael G. Wilson (tv) og Barbara Broccoli (th), er endnu ikke gået i gang med processen med at finde en ny skuespiller til at indtage hovedrollen, efter Daniel Craig stoppede (mf).
 Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Idris Elba på tale som ny James Bond – igen

Håbefulde James Bond-fans må se langt efter den næste film i rækken.

Sådan lyder den nedslående melding fra en af de to producenter bag franchisen Barbara Broccoli.

Til The Guardian udtaler hun, at "der er en lang vej foran" i processen med at genopfinde karakteren med licens til at dræbe, siden Daniel Craig lagde sin pistol på hylden og gav sin Walther PPK videre til den næste skuespiller i rækken.

Og processen er ikke engang gået i gang endnu, lyder det fra Barbara Broccoli, der sammen med sin halvbror Michael G. Wilson, er hjernerne bag James Bond-franchisen.

Hun tilføjer, at den næste film skal afspejle, hvordan verden har ændret sig over de to årtier, siden Daniel Craig overtog rollen som Agent 007.

Samme mønster tegner sig, hver gang producenterne skal finde en ny skuespiller til at drikke vodka martini og forfører damer, samtidig med at han skal redde verden.

- Jeg tænker tilbage på GoldenEye (fra 1995, red.), hvor alle sagde, "nu er Den Kolde Krig over, muren er faldet, Bond er død, der er ikke længere brug for Bond, der er fred i verden, så nu er der ingen skurke". Hold op, hvor tog de fejl, siger Barbara Broccoli.

Hun fik samtidig manet alle rygter til jorden om en eventuelt serie om James Bond.

- Vores fokus er at lave en spillefilm. Når vi starter på en Bond-film, har det vores fulde opmærksomhed i tre til fire år. Vi laver Bond-film til det store lærred, og alt omkring Bond-filmene er, så publikum rundt i verden kan se filmene i det format, derfor har vi ikke villet lave det til tv.

Sponsoreret indhold