Reality6. marts 2024

Stoppede midt i Elvira-kaos: Nu er Katerina Pitzner tilbage

Katerina Pitzner har haft brug for ro midt i sagen om datteren Elvira. Nu er diamantdronningen tilbage med nyfunden energi
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her kan du se et klip fra "Diamantfamilien", hvor Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre, at Elvira bliver gift med Milad Saadati.
 Video: TV 2

LÆS OGSÅ: KATERINA PITZNER HIVER MILLIONER UD

Midt i kaosset omkring Elvira Pitzner og hendes utroskabsretssag i Dubai, trak Katerina Pitzner stikket.

Siden sagens start i slutningen af november var diamantdronningen særdeles aktiv på de sociale medier, hvor hun forsøgte at tale sin datters sag og råbe myndighederne op. Men den 10. januar fik hun nok.

Her trak Pitzner-overhovedet stikket og slettede sin Instagram-profil. Nu er hun så tilbage igen.

- Så jeg stoppede op. Jeg havde IKKE lyst til at løbe stærkere. Jeg blev IKKE lykkeligere af mere, større, bedre, skriver Katerina i sit opslag.

Opslaget handler ikke kun om, at mama Pitzner nu er tilbage på Instagram. Det handler også om en ny måde at tilgå livet på.

Katerina Pitzner, Elvira Pitzner
I flere måneder kæmpede Katerina Pitzner for at få datteren Elvira hjem fra Dubai.
 Foto: Dan Mariegaard

Og man må sige, at Katerina har lagt sit travle liv med tv-program, egen virksomhed og generelt en masse hektik fuldstændig om.

- Hverdagen bruger jeg for tiden stort set nu kun på at studere, meditere, filosofere, skrive, udforske og på at skabe en eller anden form for integration af det hele, forklarer Pitzner-chefen.

Samtidig afslører Katerina, at hun i løbet af det sidste stykke tid også har fundet gud.

- Jeg har fået en slags mission om, jeg i dette liv skal udforske mit forhold til Gud, vores eksistens og formål, skriver Katerina og uddyber:

- Det gør mig lykkelig, nysgerrig og taknemlig, og det føles nærmest som om, at alt forud i mit liv har ledt op til dette. Så jeg er pt. landet et rigtig godt sted.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold