Reality15. december 2020

Stolt storesøster: Amalie Szigethy deler bedårende foto

Det er ikke mange uger siden, at den 29-årige ”Forsidefruer”-stjerne, Amalie Sziegethy, kunne byde endnu en datter velkommen i familien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alt tyder på, at den står på ren babylykke hjemme hos Amalie Szigethy, der i slutningen af november blev mor for anden gang.

Her kom lille Hannah til verden – og hun er allerede gået rent ind hos både mor og storesøster Josephine.

Adskillige billeder på den garvede tv-personligheds Instagram-profil afslører i hvert fald, at Amalies store datter er ovenud tilfreds med sin nye rolle.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/amalie_fortaeller_om_ekskaeresten.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

Og særligt én sætning, siger det hele.

- Josephine var så stolt i morges da vi skulle ( lidt tidligere op ) end normalt, da jeg stadigvæk får hjælp til af aflevere hende i børnehaven. Jeg har stadig lidt ondt efter mit kejsersnit og vil hverken stresse Josephine eller Hannah ved at “nå” at komme afsted inden kl 9.00 så derfor føles det helt rigtig at gøre det på denne måde ind til der er kommet en god rutine for os alle sammen, starter Amalie Szigethy et opslag på Instagram, hvor hun deler et bedårende billede af sine to døtre.

Forsidefruen fortæller desuden, at hun herefter spurgte datteren Josephine, om hun ville holde lillesøster Hannah:

- Det vil jeg da altid mor, lød svaret fra den kærlige søster.

- Så hun sad i sofaen mens vi ventede på mormor og mens José holdte hendes lillesøster så stolt, og lillesøster faldt til ro og i søvn med det samme - det måtte jeg selvfølgelige have et billede af, skriver Amalie videre.

Se hele Amalie Sziegthys opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold