Reality29. august 2018

Dramaet fortsætter: - Stine er en shady bitch

Dramaet i "Ex on the Beach" er langt fra forbi. Stine og Morten er nemlig ikke helt færdige med hinanden, heller ikke selvom han kaldte hende en "lille luder" i går
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-08-29_kl._13.02.54.png
 Foto: Kanal 4

Efter gårsdagens afsnit af "Ex on the Beach", så skulle man tro, at Morten og Stine var helt færdige med hinanden.

Her valgte han nemlig at kalde Stine for en "lille luder".

Det skete, efter Stine fortalte, at der var flere ting, hun fortrød inde på hotellet.

- Jeg vil sige, at der er rigtigt mange ting, jeg fortryder. Det er selvfølgelig, at jeg havde sex med Morten og Kasper - samt mit stripshow, fortalte Stine i tirsdagens program. - Jeg fortryder det, fordi jeg følte, at jeg som den første ex, der kom ind, skulle bevise noget for jer, og at jeg ikke var den stille type, der sad henne i hjørnet, fortalte Stine yderligere. Det fik Morten op i det røde felt. - Det presser mig en lille smule, at de to ligger og boller på første aften, og ja, det skuffer mig lidt, at Stine hun er så billig, og det skuffer mig lidt, at Kasper han er så offensiv, sagde Morten i programmet. Men dramaet er slet ikke forbi endnu. Morten og Stine er nemlig ikke færdige med hinanden, og det presser Sidsel. Morten vil nemlig gerne knalde Stine. - Seksuelt gider jeg godt Stine. Jeg synes Stine er pissefræk, og jeg ved det er god sex, siger Morten i aftenens program. Det får Sidsel til at hive Stine til side og fortælle hende, hvad hun mener. - Stine jeg ved godt, at du har det nederen over, at jeg har scoret Morten. Men du bliver ved med at prøve, siger Sidsel, inden hun kalder hende en "shady bitch". Se klippet herunder Morten er altså stadig en ombejlet herre i programmet. Han erklærede da også hurtigt, at han var lidt af en fuckboy.
- Jeg er lidt vant til at pigerne sværmer om mig. Jeg er lidt vant til, at det går efter mit hoved. Og hvis jeg vil have, at det skal gå, som jeg vil have det, så kommer det til at gå, som jeg vil have det. Jeg er en fucking fuckboy, sagde Morten i premiereafsnittet.
null

Sponsoreret indhold