Reality8. juni 2015

Stina fra "Nyskilt": Jeg fik en abort

Den 27-årige reality-pige og nybagte mor afslører, at hun fik en abort i maj måned.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stina_bentsen_foto_wenstrup.jpg
 Kaspar Wenstrup

I januar blev Stina Bentsen Petersen mor for første gang til datteren Stephania, som hun fik sammen med sin eks-kæreste Michael. Da hun fødte var parret ikke på talefod.

- Jeg talte ikke med Michael i månederne op til fødslen og det var heller ikke meningen, at jeg ville kontakte ham, når jeg havde født, har Stina tidligere sagt til SE og HØR.

Stina kontaktede alligevel Michael, og de hede følelser genopstod. Det resulterede i, at Stina blev gravid tre måneder efter, hun havde født datteren Stephania.

- Jeg var gravid igen i starten af maj. Men eftersom jeg føler, at Michael har “svigtet” Stephania og jeg, da hun havde kolik og så videre, så havde jeg ikke lyst til at sætte et barn til verden, som, jeg udmærket godt var klar over, aldrig ville opleve sin mor og far sammen, siger Stina til Realityportalen.dk.

Stina kunne ikke overkomme at være alenemor til to små børn, da Michael ikke levede op til hendes forventninger.

– Jeg forlangte og forventede, at han gav sig 100 procent for at blive en familiefar, men i en alder af 23 år har han ikke fået løbet hornene af sig. Som han selv har nævnt, så skulle han aldrig have været far nu. Men nu er Stephania her, og han ser hende en gang om ugen, fortæller hun.

Eks-parret samarbejder stadig om deres datter, men derudover har de ikke kontakt med hinanden. I Kanal 4 programmet "Nyskilt" fulgte man Stinas tilværelse som single og gravid og nybagt mor. Men første gang man så hende, var i "Paradise Hotel".

Sponsoreret indhold