Reality 9. juni (opd. 10. juni)

Stig smider bombe: Ved at tage hjem fra ”Bachelorette”

Efter en uge uden særlig opmærksomhed og med ekstra jalousi fra Stigs side, overvejer aarhusianeren kraftigt at droppe ud af "Bachelorette"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Stig smider bombe: Ved at tage hjem fra "Bachelorette".
Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

I begyndelsen af "Bachelorette" ånder alt fred og fordragelighed mellem fyrene. Men nu er uge tre netop overstået, og det betyder, at følelser blomstrer og fordelingen af opmærksomhed er mere tydelig.

På dette tidspunkt i programmet er Stig Henriksen, som vi også kender fra "Vild kærlighed", ved at få nok. Han er træt af at se alle andre komme på date med Mette og Julie, mens han selv kun har været del af en gruppedate med mænd, som de var i tvivl om.

– I starten var jeg sådan lidt "nåh, ja ja. Hygge, hygge". Men så, da vi kom lidt længere, var jeg sådan: Jeg vil også gerne ud, tak, fortæller Stig Henriksen, da han gæster "Sladderministeriet" sammen med "Bachelorette"-kollega Adam Sandgaard.

Mens Mette og Julie i denne uge tager på dates med blandt andre Adam, Mads og Stigs bror Kasper, sidder Stig og en del af de andre fyre tilbage i villaen, som de i øvrigt ikke må forlade, og venter på at blive inviteret – eller elimineret.

– Jeg overvejer faktisk at tage hjem på det her tidspunkt. Fordi jeg ikke rigtig kan se, hvad pointen er i at være i villaen.

Det er, som om man bare er en eller anden statist, der venter på at blive smidt ud af kvinderne

Stig fra "Bachelorette"

Det er tydeligt for Stig, at han ikke er en favorit for hverken Mette eller Julie, og derfor går han med tanker om at trække stikket og vende snuden hjem til smilets by.

Det er, som om man bare er en eller anden statist, der venter på at blive smidt ud af kvinderne, og det synes jeg bare er SÅ ufedt, at man bare bliver brugt som sådan et "liv" – et "rose-liv".

Efter de første tre uger føler Stig Henriksen, der allerede har tv-erfaring fra første sæson af DR-programmet "Vild kærlighed", at han spilder tiden i "Bachelorette".
Efter de første tre uger føler Stig Henriksen, der allerede har tv-erfaring fra første sæson af DR-programmet "Vild kærlighed", at han spilder tiden i "Bachelorette".
Foto: Kaspar Wenstrup

– Det, synes jeg, var ret stramt.

Om Stig ender med at forlade programmet af egen vilje, eller hvornår han i så fald bliver smidt ud – eller kommer ind i varmen hos en bachelorette – må vi vente og se …

Hør ham fortælle om at skride fra det hele i videoen øverst i artiklen.

Du kan se også se hele episode 30 af ”Sladderministeriet” med Adam Rimann Sandgaard og Stig Henriksen nedenfor.

Sponsoreret indhold