Reality14. juni 2023

Stig om "Bachelorette"-drama: – Jeg blev jaloux

Det er hårdt arbejde at kæmpe om ”Bachelorette”-kvindernes opmærksomhed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Stig forklare i videoen ovenfor.
 Video: Kaspar Wenstrup

Da 16 ”Bachelorette”-fyre tidligere i år drog til Mexico for at date de to hovedpersoner, Mette Sommer og Julie Kriegler, var det for nogle med håbet om at finde kærligheden.

Lyt til episode 30 af ”Sladderministeriet” nedenfor:

Stig Henriksen, der selvsagt var blandt gruppen af fyre, har allerede afsløret, at det for ham i virkeligheden handlede om at udfordre sig selv.

Men det ændrer dog ikke på, at han ikke just var begejstret for at blive fravalgt undervejs i optagelserne – og det påvirkede da i den grad også humøret:

– Jeg ved ikke, om der var så meget drama, men jeg tror, der er en generel stolthed ved mænd. Så det vil sige, vi ved godt, hvad præmissen er for det, vi er med i. Jeg tror bare, man bliver lidt overrasket over, hvilken pærevælling af følelser der kommer ned over en, forklarer Stig, da han sammen med ”Bachelorette”-kollegaen Adam Rimann Sandgaard gæster SE og HØRs ”Sladderministeriet”.

Selv om fyrene udmærket er klar over præmissen for at deltage i "Bachelorette", betyder det ikke, at alt konstant er lutter lykke.
Selv om fyrene udmærket er klar over præmissen for at deltage i "Bachelorette", betyder det ikke, at alt konstant er lutter lykke.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

Den efterhånden garvede tv-kendis forklarer videre, at han blev decideret irriteret over, at de andre fyre i villaen skulle på date med Mette Sommer:

– Det bliver jeg måske lidt jaloux over faktisk, uddyber han.

Hør Stig fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan se også se hele episode 30 af ”Sladderministeriet” med Adam Rimann Sandgaard og Stig Henriksen nedenfor.

Sponsoreret indhold