Reality13. juni 2023

Stig og Adam meldte sig ikke selv til ”Bachelorette”: De solgte det som en ferie

"Ferieparadis" var angiveligt overskriften, da produktionsselskabet skulle sælge idéen om at date Mette Sommer og Julie Kriegler til "Bachelorette"-mændene
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Stig og Adam meldte sig ikke selv til ”Bachelorette”: De solgte det som en ferie.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Det er ikke mange af mændene i "Bachelorette", der selv har søgt om at komme med. De fleste af dem er i stedet blevet kontaktet af en caster.

Det gælder også Stig Henriksen (tidligere "Vild kærlighed" på DR) og Adam Sandgaard (tidligere "Date mig i et døgn" på Discovery).

Lyt til "Sladderministeriet" med Adam Sandgaard og Stig Henriksen fra "Bachelorette" her:

I SE og HØR-programmet "Sladderministeriet" fortæller de to nu, hvordan det egentlig foregik, da de blev ringet op og solgt idéen om at medvirke i det danske "Bachelorette", som altså er "Bachelor" med omvendt kønsfordeling.

For selv om både Stig og Adam før har deltaget i datingprogrammer, skulle de stadig overbevises om, at det var en god idé at være med i "Bachelorette".

Stig blev spurgt, om han ville på en fantastisk luksusferie med masser af lækre trænignsfaciliteter - hvor han i øvrigt kunne date.
Stig blev spurgt, om han ville på en fantastisk luksusferie med masser af lækre trænignsfaciliteter - hvor han i øvrigt kunne date.
 Foto: Lotta Lemche

Her fik optagelsernes lokation ekstra fokus, som om casterne mente, at det var Mexico, der var afgørende for mændenes ja.

– Det bemærkede jeg faktisk meget: Den måde, det blev solgt på. Det var jo "du kommer ned i det her paradis med alle de her træningsfaciliteter og sindssyge oplevelser" og sådan noget, fortæller Stig Henriksen.

Først herefter blev der lagt vægt på pointen i "Bachelorette", som er at Mette Sommer og Julie Kriegler leder efter kærligheden.

– "OG du får ovenikøbet lov til at date to piger". Det er lidt sjovt, at hele præmissen for programmet er det sidste, de nævner. Det er ferien, de nævner først og fremmest.

Præsentationsvideoen af Julie Kriegler, som var den første af de to, der blev offentliggjort, blev heller ikke vist til Stig før senere i castingforløbet.

Hør ham fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele episode 30 af "Sladderministeriet" med de to ærlige "Bachelorette"-mænd her:

Sponsoreret indhold