Reality21. juli 2023

Stig Henriksen fra “Bachelorette” afslører Mette Sommers røde flag

Der var nogle ting ved Mette Sommer, som Stig Henriksen ikke kunne få til at give mening, da de datede i Mexico
Der er ingen tvivl om, at Stig Henriksen bliver voldsomt skuffet, da Mette Sommer afviser ham i "Bachelorette"-finalen.
Der er ingen tvivl om, at Stig Henriksen bliver voldsomt skuffet, da Mette Sommer afviser ham i "Bachelorette"-finalen. Nu sætter han ord på hendes røde flag.
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

- Da jeg får den sidste date, er det efter vores sidste drømmedate, og kameraerne er gået. Hun har sendt nogle signaler og gjort noget, som har fået mig til at tænke, at det ville være fuldstændig gak i låget, at du ikke giver mig den sidste rose.

Sådan siger Stig Henriksen i det nyeste afsnit af ”112 for knuste hjerter”, da han snakker om sin deltagelse og sin afvisning i ”Bachelorette”.

Han vil ikke forklare, hvilke signaler det er, hun har sendt, men han siger, at hun gav ham en helt klar fornemmelse af, at han ville få den sidste rose.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-21/20230607-wen-stig-henriksen-og-adam-rimann-sandgaard-66.jpg
Stig Henriksen har af to omgange forsøgt at finde kærligheden på tv. Først i "Vild kærlighed og så i "Bachelorette".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sådan blev det dog ikke, og i sidste ende endte det med at være hans modstander Boris, der stod tilbage sammen med Mette, selv om mavefornemmelsen havde sagt noget andet i lang tid.

I programmet afslører Stig dog også, at det er en af de ting, der er ved Mette, som er et af hendes røde flag.

– Alle har altid en super god mavefornemmelse efter en date med hende, og det går jo ikke op. (…) Og især da de sidste fire er tilbage med Mette, og alle tror, de får en rose, siger han og fortsætter:

– Validiteten i ens mavefornemmelse er lige meget, hvis hun kan få alle fyre til at forelske sig i hende. Hun er virkelig god til at kigge på en, som om man er den eneste i verden.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-21/20230629-dm-roskilde-festival-2023-rf2023-0107.jpg
Stig på Roskilde Festival sammen med Frida B fra sidste sæson af "Bachelor" og Nicki fra "Bachelorette". Stig og Frida blev spottet kysse foran orange scene.
 Foto: Dan Mariegaard

I dag er den unge aarhusianer kommet sig over bruddet, selv om han fik sit hjerte knust af Mette.

Han forklarer, at der ikke er dårlig stemning mellem de to, men at han heller ikke er forelsket i hende mere, som han tidligere var.

Sponsoreret indhold