Sofie og Simon sejrede trods opkast undervejs

Efter 30 timers isolation og barske afhøringer kunne Simon og Sofie efter et sejrskys gå fra \

Efter 30 timers isolation og barske afhøringer kunne Simon og Sofie efter et sejrskys gå fra "Tag pengene og løb" med en gevinst på 100.000 kroner.

Foto: SBS Discovery MediaDet endte med, at kæresteparret Sofie og Simon fra Aaalborg løb med de 100.000 kroner, da sidste afsnit af "Tag pengene og løb" blev vist på Kanal 5 torsdag aften.

Men det holdt hårdt, og til tider frygtede man for 28-årige Sofie, der efter den sjette afhøring og mærket af for lidt søvn om natten, kastede op i en skraldespand i sin celle.

- Det er jeg blevet drillet en del med, efter at de begyndte at sende trailers for programmet - det har været lidt irriterende. Hvem pokker serverer også kommenost i dag, spørger Sofie retorisk med henvisning til de sandwich, der, ud over en tynd suppe, blev serveret i cellen, da hun var tilbageholdt i 30 timer.

- Jeg kommer næppe nogensinde til at spise kommenost igen, siger Sofie, der mener, at hun kastede op som en kombination af mangel på søvn, den nævnte kommenost og på grund af psykisk pres i forbindelse med de mange afhøringer.

Hendes kæreste Simon, der er advokatfuldmægtig, virkede ikke særlig påvirket af indespærringen og afhøringerne.

- Jeg var nervøs - man er jo autoritetstro - men jeg har gennem min jura-uddannelse og mit arbejde i advokatfirmaet stiftet bekendtskab med forhørsteknikker og lignende og har deltaget i en række retsmøder, så der var ikke noget, der for alvor kom bag på mig, og derfor havde jeg nok en evne til at skjule min nervøsitet, og holde hovedet koldt, selv om hjertet bankede derudad, siger Simon til SE og HØR.

Anderledes var det med Sofie, der allerede under sit første møde med afhøringsleder Allan Beier blev grebet i at lyve, hvilket han afslørede, hvorefter han lagde pres på hende.

- Det virkede som om, han kunne se lige igennem mig - han var barsk. Selv om man siger til sig selv, at det er et spil, så påvirker min autoritetstro min adfærd, siger Sofie til SE og HØR.

I forhold til kæresten Simon er hun blevet bekræftet i, at han i større grad end hende formår at bevare roen i pressede situationer.

- Han er også bedre end mig til at gå til eksaminer. Det er noget, jeg arbejder med, men han har en anden ro end mig på det punkt, siger Sofie.

Både hun og Simon havde ros til produktionsselskabet Eyeworks for at skabe troværdige rammer omkring programmet.

- De spillede deres roller godt - både politiet og afhøringslederne. Det var meget troværdigt. Da vi blev anholdt, så var det "hænderne på rattet" og "ti stille". Og så blev vi stillet op bag ved bilen og fik håndjern på ude ved vores golfklub, mens de andre spillere gik forbi og sikkert undrede sig over scenariet, siger Simon til SE og HØR.

Parret, der begge spiller golf, er enige om, hvad præmien skal bruges til.

- Vi skal til Sydafrika. Der kan vi forene Sofies ønske om en safarioplevelse med min udtalte passion for golf, siger Simon, der tilføjer, at de har kigget i rejsebrochurer, men endnu ikke har lagt sig fast på en specifik rejse eller afrejsetidspunkt.

I aften er de - modsat mange af de tidligere deltagere - ikke sammen foran TV-skærmen i forbindelse med visningen af programmet.

- Simon skal på udlandsrejse netop i dag, så han kommer ikke til at se programmet i aften - det er lidt ærgerligt. Mit fodboldhold laver godt nok storskærmsarrangement, men jeg skal se det sammen med mine forældre, og det glæder jeg mig til, for jeg har fået at vide, at min far spiller en vis rolle i programmet, siger Sofie, der har lovet Simon at optage programmet og at skrive til ham for at fortælle, hvordan parret tager sig ud i den foreløbig sidste omgang af "Tag pengene og løb".

SE VIDEO: Sofie gribes i at lyve allerede under første afhøring:

SE VDEO: Sofie presses atter under afhøring

SE Video: Sofie kaster op efter afhøring


Sofie og Simon får at vide, at de har vundet:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close