Reality13. september 2023

Sofie-Mai fra "Ex on the beach" afslører: Dater ny fyr

"Ex on the beach"-baben har efter sit brud med Oliver Reves fundet kærligheden igen
Sofie-Mai medvirkede i sæson syv af ”Ex on the beach”.
Sofie-Mai medvirkede i sæson syv af ”Ex on the beach”.
 Foto: Gregers Overvad

Siden Sofie-Mai sidste år brød med ekskæresten Oliver, har dating-livet stort set været på pause.

Men det ser ud til, at der er kommet andre boller på suppen, for til SE og HØR fortæller reality-baben, at hun ikke længere er single.

- Det har virkelig stået stille for mig efter mit og Olis brud. Jeg har slet ikke opsøgt noget, haft tinder eller datet overhovedet, siden vi slog op.

- Men så var jeg på ferie i Portugal, hvor jeg møder ham, som jeg dater nu. Det var totalt ud af det blå, og noget jeg slet ikke havde forventet skulle ske allerede.

En ældre fyr

Selvom det ikke er mange detaljer, som Sofie-Mai vil afsløre om sin nye fyr, så fortæller hun, at han kommer fra England.

Hun understreger samtidig, at parret ikke er kærester, men derimod har besluttet at være eksklusive.

- Vi har det virkelig godt sammen, han er lidt ældre, hvilket jeg godt kan lide. Og så lever han lidt af at rejse hele verden rundt, hvilket bare gør, at man kan opleve en masse sammen og virkelig få en masse gode oplevelser!

- Tror ikke, at jeg har datet en før, som hviler så meget i sig selv, som han gør. Han hepper virkelig på mig. Også i forhold til mit True Followrs er han bare helt cool og støttende. Det synes jeg jo alle fyre burde være, men det er godt nok ikke alle, som er det.

Sofie-Mai medvirkede i sæson syv af "Ex on the beach". Her mødte hun Oliver Reves, som hun senere hen også også blev kærester med.

De to gik dog fra hinanden i 2022, og i kølvandet på deres brud opstod der drama blandt flere af deltagerne fra knaldeprogrammet, hvilket du kan læse mere om her.

Sponsoreret indhold