Reality2. april 2024

Sofie Linde taler ud om "X Factor": Stort savn

Maria Fantino har fået "X Factor"-seerne til at glemme alt om Sofie Linde, men den tidligere vært har bestemt ikke glemt sine otte sæsoner som vært
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I dag har Anders Breinholts nye program "Breinholts" premiere, og her åbner Sofie Linde op om "X Factor", og hvordan det er at se Maria Fantino stå i den værtsrolle, som Sofie har haft i mange år.
 Video: Viaplay

LÆS OGSÅ: SOFIE LINDE ÅBNER NYT FIRMA MED JOAKIM

Skoene var store at fylde ud for Maria Fantino, da hun blev udpeget som den nye "X Factor"-vært som afløser for Sofie Linde.

"Curlingklubben"-dronningen har dog overbevist hver en seer om, at hun er den helt rigtige til at styre Blachman og co. i bedste sendetid. Det er Sofie helt enig i.

Det fortæller hun i premiereren på Anders Breinholts nye program "Breinholts", hvor snakken falder på, hvordan det var for hende at se det første liveshow, hvor hun ikke var vært.

- Jeg var rigtig nervøs. Jeg sad i Thailand, og pludselig kunne jeg se, at alle mine venner lavede det (”X Factor” red.), siger Linde i "Breinholts".

På Instagram kunne Sofie følge med i den hygge, som følger med, når man laver "X Factor" og er en del af så stor en produktion i lang tid.

Sofie Linde
I otte sæsoner var Sofie Linde vært på "X Factor". Selv om hun savner alle menneskerne omkring programmet, så er der bestemt også nogle ting ved sangshowet, hun ikke savner.

- Alle havde lavet ”X Factor”, og pludselig var det som om, jeg ikke var med i klubben mere, fortæller Sofie, som så første program, mens hun var på familieferie i Thailand.

Selv om hun savner at være en del af "X Factor"-familien, så er der flere ting, som Linde ikke misunder Maria Fantino.

- Nu hvor jeg har set det, efter jeg er kommet hjem, så savner jeg ikke pressemødet lige bagefter. Jeg savner ikke al dramaet og forsingsbrunch og sådan noget, siger hun og uddyber:

- Jeg savner mine kollegaer, jeg savner dommerne, og jeg savner deltagerne. Det er et megasjovt program.

Savnet har altså meldt sin ankomst, men Sofie er stadig helt overbevist om, at det var den rette beslutning at stoppe som vært på "X Factor".

- Det trængte til et ansigtsløft, et gearskifte eller en ny vært, slår hun fast.

Du kan se "Breinholts" i aften klokken 21.00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay.

Se et klip fra programmet øvest i artiklen!

Sponsoreret indhold