Reality 31. januar

Sofie Linde stopper på "X Factor": Nu reagerer TV 2

Ud af det blå har Sofie Linde meddelt, at hun stopper som vært på "X Factor" efter den igangværende sæson. Nu svarer TV 2 på chokudmeldingen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sofie Linde har valgt at stoppe som vært på "X Factor" efter denne sæson.
Video: Aller TV

Sofie Linde tog fusen på de fleste, da hun for kort tid siden afslørede, at hun stopper som "X Factor"-vært efter denne sæson.

Det gjorde hun i et opslag på sin Instagram, som de færreste var forberedt på.

- Efter denne sæson af X Factor har jeg valgt at værts-stafetten skal gives videre. Omend det ikke har været nogen let beslutning, så føles den rigtig - og en smule spændende - nede i maven, skriver Sofie.

Inden længe står den altså på den sidste omgang liveshows med fru Linde ved roret. Hos TV 2 er man glad for, at man får lov til at nyde den dygtige vært en sidste gang.

- Sofie har været og er stadig en fuldkommen fantastisk vært på ’X Factor’ med sin rummelige, sjove, nysgerrige og ligefremme facon, siger underholdningsredaktør på TV 2 Dorte Borregaard til SE og HØR.

Hun har dog også forståelse for, at Sofie nu har taget en beslutning om at lægge "X Factor" på hylden og prøvet noget nyt.

Sofie Linde
Når "X Factor" slutter til foråret, slutter Sofie Lindes værtskarriere på sangshowet. Den startede i 2016.
Foto: Hanne Juul

- Jeg kan sagtens forstå, at Sofie skal videre i sit arbejdsliv efter otte sæsoner på ’X Factor’, og den beslutning støtter vi hende selvfølgelig i, lyder det fra Dorte Borregaard, som fortsætter:

- Vi glæder os nu over, at vi har en sidste omgang liveshows med Sofie ved roret – dem vil vi nyde, og når tiden kommer, sender vi hende videre med klapsalver og alle de bedste ønsker fra ’X Factor’-holdet.

Tvivl om fremtiden

I sit opslag på Instagram skriver Sofie, at hun giver værtsstafetten videre. TV 2 vil dog ikke ud med, om det reelt kommer til at ske.

Det giver sig selv, at det kræver, at der kommer en ny sæson af "X Factor", for at en ny vært kan overtage troner fra Sofie.

Men det er endnu ikke meldt ud, at der kommer en ny udgave af det populære sangshow, og derfor kan TV 2 ikke melde noget ud om en ny vært endnu.

- Hvad fremtiden bringer, venter vi lige lidt med, lige nu koncentrer vi os om denne sæson, og vi ser frem til seks forrygende liveshows og en finale med Sofie ved roret, forklarer Dorte Borregaard.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Sofie Linde, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvedelse.

Sponsoreret indhold