Reality3. november 2021

Slut med bryster: Reality Awards ændrer populære priser

To af de notorisk mest populære priser ved Reality Awards har alle år været "Årets bedste bryster" og "Årets bedste overkrop. De kategorier er nu fortid og skifter navn.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Reality Awards 2022 løber af stablen fredag den 21. januar næste år, men det bliver mindre kulørt og frækt, end det plejer.

Arrangøren bag den populære vanvidsprisfest Kit Nielsen har nemlig valgt at skrotte to af de mest populære priser.

Det drejer sig om priserne "Årets bedste bryster" og "Årets bedste overkrop", som fremover skiftet navn.

- Når årets fedeste fest finder sted 21. januar, bliver det et farvel til to kategorier, der har været med siden Reality Awards’ spæde begyndelse, skriver Reality Awards på deres Instagram-profil og fortsætter:

- Årets bryster og årets mandlige overkrop udgår og bliver erstattet af årets hotteste kvindelige- og mandlige deltager.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210616_dm_reality_awards_2021_0002_1.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sidste år var det Christel Trubka, som løb med "Årets bedste bryster". Det var hun yderst glad for (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards har ellers siden starten kæmpet for at bevare showet som et kækt og frækt show, men nu tager de endnu et skridt i woke-retningen. Også selv om arrangørerne mener noget andet.

- Det skal ikke ses som et knæfald for den højpandede kulturelle elite, men som et awardshow, der fornyer sig og følger med tiden, og derfor bliver de to nye hotte kategorier heller ikke de eneste nyheder, vi har til jer, skriver Reality Awards.

Reality Awards 2022 løber som sagt af stablen fredag den 21. januar næste år, hvor årets bedste reality-programmer skal hyldes.

SE og HØR dækker naturligvis Reality Awards tæt og intensivt som altid, og du kan følge med her på SH.dk frem mod showet for nyheder om vanvidsfesten.

Sponsoreret indhold