Reality19. december 2022

Sker LIGE NU: Amalie og Mikkel mødes i Familieretshuset

De to stridende parter mødes mandag morgen i Familieretshuset i København – det er første gang, de står ansigt til ansigt, siden han tog deres to døtre på tidlig juleferie uden at varsko hende
Tilbage i september var stemningen hed mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov – nu er temperaturen dalet til under frysepunktet. nbsp;
Tilbage i september var stemningen hed mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov – nu er temperaturen dalet til under frysepunktet.
 Foto: Lars H. Laursen

Mens DMI har varslet tøvejr i denne uge, så er det ikke til at sige, om den iskolde stemning mellem Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy tør op, når de mandag morgen skal stille ret i Familieretshuset.

Her har Mikkel ifølge eget udsagn ansøgt om midlertidig afgørelse omkring bopæl for pigerne, så mandag morgen mødes de to stridende parter med hver deres advokat.

I familieretshuset skal de stridende eks'er med hver deres advokat drøfte situationen og finde en løsning, der tilgodeser deres to børn, Josephine og Hannah.

Det er i Familieretshuset i København, at Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov mødes mandag. 
Det er i Familieretshuset i København, at Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov mødes mandag.
 Foto: Line Lei

Dette var Amalie dog ikke vidende om, at hun vidste derfor ikke, hvor hendes døtre befandt sig, og hvornår hun ville se dem igen.

Sidenhen har de to eks'er, der har været on/off i en årrække, været ude med hver deres side af sagen i medierne. Amalie har blandt andet hævdet, at hun har været udsat for psykisk vold, men de anklager afviser Skelskov.

Ifølge ham har han ønsket at give både Amalie og deres døtre ro, efter hun igen har valgt at trække stikket på deres forhold:

– Hun havde nogle ting i vores hus, så i stedet for at pigerne skulle se en flyttebil igen, så siger jeg: "For at det skal være så mildt som muligt for pigerne, så tager jeg på ferie med dem, og så kan du flytte dine ting stille og roligt”, begrunder Mikkel Skelskov ferien.

Nu mødes de altså for første gang ansigt til ansigt – SE og HØR følger sagen.

Sponsoreret indhold