Reality26. oktober 2021

"Singletown" vender tilbage: Flere kendispar med

En ny sæson af "Singletown" er lige på trapperne, og her er flere kendispar med, som alle skal teste, om deres forhold er stærke nok til at klare diverse fristelser.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Snart er der meget mere reality-tv i dit tv, når "Singletown" vender tilbage med en ny sæson kærlighedsdrama.

Sæson to af Discovery-satset får premiere søndag den 7. november, hvor en række unge mennesker skal teste deres forhold af.

Og der er en række kendispar, som har takket ja til at lade sig friste af unge, smukke single for at se, om deres parforhold kan holde til det.

Det mest prominente par er Line Maria Busk og Nicklaes Johannes Olsen, som altså vender tilbage til skærmen.

De to har begge medvirket i "Ex on the Beach", og det er især fra knaldeprogrammet, at casterne bag "Singletown" har fundet deres deltagere.

Se alle parrene her!

Line Maria og Nicklaes

https://imgix.seoghoer.dk/line-maria-og-nickla_6177ac18e29ac.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Line Maria og Nicklaes er klar med endnu mere tv i den ny sæson af "Singletown" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Sasja og Kasper

https://imgix.seoghoer.dk/sasja-og-kasper_6177ac301ded6.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Uha uha! Et helt nye reality-kærestepar ser dagens lys i den kommende sæson af "Singletown". Sasja Zell Nielsen, som var med i sæson tre af "Ex on the Beach", kysser nemlig på Kasper Thor Vestergaard, som danskerne mødte i TV3-døgnfluen "Love Island" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Emily og Mikkel

https://imgix.seoghoer.dk/emily-og-mikkel_6177ac13d1474.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Endnu et "Ex on the Beach"-par! Både Emily Beck Nielsen og Mikkel Dupont Vilstrup var med i sæson fem af knaldeprogrammet, og nu skal de altså se, om deres forhold kan tåle fristelserne i "Singletown" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Elias og Daniel

https://imgix.seoghoer.dk/elias-og-daniel_6177ac1d1bf03.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Han fandt ikke kærligheden i "Prince Charming", men kort tid efter hjemkomsten fra dating-hittet faldt Elias pladask for Daniel. De to turtelduer skal nu udsætte deres forhold for den største test (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Jonas og Louise

https://imgix.seoghoer.dk/louise-og-jonas_6177ac34364ba.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Reality-veteranen Jonas Ptak har vundet "Paradise Hotel" og medvirket i et hav af andre programmer uden at finde kærligheden. Nu er han faldet pladask Louise Drewes Ohlsen, som nu får sin tv-debut i "Singletown" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Christoffer og Winnie

https://imgix.seoghoer.dk/winnie-og-christoffe_6177ac2b3318d.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Christoffer Hansen fik en turbulent start på sin reality-karriere, da han nærmest blev mobbet ud af "Paradise Hotel". Heldigvis er han med kæresten Winnie kommet ovenpå igen, og nu er han altså klar til mere tv-tid (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Kasper og Claudia

https://imgix.seoghoer.dk/kasper-og-claudia_6177ac27ba233.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Kasper blev kendt som en gøgler af guds nåde i "Paradise Hotel", men han kan altså med damerne. Randrusianeren har scoret skønheden Claudia, og de skal nu finde ud af, om de skal være sammen for evigt (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Julie og Oskar

https://imgix.seoghoer.dk/julie-og-oskar_6177ac23b70f1.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Julie og Oskar er ikke kendt fra tv, men snart kommer de på fornavn med danskerne i den nye sæson af "Singletown" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Sophia og Pia

https://imgix.seoghoer.dk/sophia-og-pia_6177ac20aabcd.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Det sidste par er Sophia og Pia, som heller ikke er kendt fra tv. De to skal igennem en række troskabsprøver for at se, om deres kærlighed virkelig holder (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Sponsoreret indhold