Reality14. januar 2023

Sinan Türkmen om Teitur-sagen: Det har været hårdt

Som tæt ven af Teitur Skoubo har det ikke været nemt at se ham blive dømt og senere frikendt for voldtægt. Det åbner Sinan Türkmen nu op om for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hvordan reagerede Sinan, da hans ven Teitur Skoubo blev dømt og senere frikendt for voldtægt? Det svarer han på her i ugens afsnit af "Sladderministeriet".
 Video: Kaspar Wenstrup

Se det hele øverst i artiklen!

I fem måneder sad Teitur Skoubo varetægtsfængslet, efter han blev dømt for voldtægt. Det blev paradisoen i landsretten frikendt for, og han fik i stedet "kun" en dom på tre måneders fængsel for vold.

Mens "Paradise Hotel"-vinderen sad i sin celle, kæmpede hans venner og nærmeste også med afsavn. Det fortæller Sinan Türkmen for første gang om i det nyeste afsnit af "Sladderministeriet".

Her forklarer paradisoen, at han generelt har holdt sig fra at kommentere på sagen om Teitur.

- Jeg blandede mig slet ikke i det. Jeg gad slet ikke have en holdning til det, for det var ikke min business. Jeg fokuserede på mig selv, som jeg altid har gjort, fortæller Sinan.

Sinan Türkmen, Teitur Skoubo
I fem måneder måtte Sinan undvære sin ven Teitur, da han sad varetægtsfængslet.
 Foto: Martin Høien, Kaspar Wenstrup

Selv om han har forsøgt at holde sig fra at kommentere på sagen, så har det påvirket Sinan at se sine venner som Teresa Ovenberg og Samira Osman være meget påvirkede af Teiturs dom.

- Det har været hårdt at se folk være i nogle hårde situationer, men det er ikke noget, jeg har haft en kommentar til, slår han fast.

Men der er mange, som har forventet, at Sinan havde en kommentar til Teitur-sagen. Det har Sinan mærket på de sociale medier og i virkeligheden.

- Der er mange, der har forventet, at jeg skulle have en holdning til det. Når man er i reality-verdenen har man en connection til hver person, der har lavet tv, siger han og fortsætter:

- Det er ligesom en selvfølge, at folk forventer, at man er venner eller har en meget dyb relation, fordi man laver det samme.

Se hele afsnittet af "Sladderministeriet" med Hugo Collette og Sinan Türkmen her:

Eller hør det som podcast her:

Sponsoreret indhold