Reality1. april 2023

Sille Nimholm sletter opslag: Aprilsnar endte i shitstorm

Den tidligere Paradise-babe er endt i stormvejr, men skyder nu med skarpt efter sine følgere
Sille Nimholm mener, at folk har misforstået, hvad hun blev så knust over.
Sille Nimholm langer ud efter sine følgere, som hun kalder for krænkelsesparate.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Man skal have sin sunde skepsis med sin, når man svinger benene ud over sengekanten 1. april. For det er som bekendt international spasmagerdag, hvor der går sport i at se, om man kan få folk til at hoppe på alskens røverhistorier.

Reality-stjernen Sille Nimholm forsøgte med et billede af sig selv og sin udspilede mave at bilde sine godt 65.000 følgere ind, at hun er gravid.

Det strømmede hurtigt ind med lykønskninger fra nær og fjern, men pludselig tog stemningen i kommentarsporet noget af en drejning.

Hjerter og lykønskninger blev til skældud, og siden har Sille fjernet opslaget.

Nu forklarer hun således i sin story, at det var for sjov. En aprilsnar.

Men troede man, hun ville lægge sig fladt ned og sige rundstyk’, så må man tro om igen. For realitysilden fyrer i stedet en bredside af mod sine forargede følgere.

- Som nogle af jer ved, så har jeg lavet en god gammeldags aprilsnar, og jeg er selvfølgelig ikke gravid, indleder hun.

- Jeg er simpelt hen nødt til at også lige at påpege den her krænkelseskultur. Jeg har ikke lavet den her aprilsnar for at gøre nogen ondt eller krænke nogen eller noget som helst, slår hun fast inden hun henvender sig til de kvindelige følgere, der kæmper med fertiliteten.

Dem føler hun med og krydser fingre for, at de snart får jackpot i babylotteriet.

- Jeg håber det går jeres vej meget snart, men at jeg laver en joke om det har intet med jeres rejse at gøre, siger hun og kommer med en række eksempler.

For så er det også snart forkasteligt at klage over ondt i benene, når der er folk i verden, der ikke kan gå, eller ondt i lungerne, fordi der er folk, der skal have hjælp af en respirator til at trække vejret, og så fortsætter det som en skrue uden ende, formaner hun.

Og skulle hun en dag gå hen og blive gravid, ja, så er det ikke hendes følgere, der får det at vide først, lyder det, inden hun igen tager fat om krænkelseskulturen og rykker til.

- I forhold til den her krænkelseskultur, I’m so sorry, men jeg er ved at brække mig over den. Jeg forstår godt, at folk dealer med alt muligt lort, men det gør vi sgu alle sammen. Hvis ikke det er graviditet, er det diagnoser eller hvad ved jeg, raser hun og fortsætter:

- Please, koncentrer jer om jeres egen rejse og eget liv og lad være med at forsøge at kontrollere, hvad andre gør, for det kan I ikke, siger hun og beder sine følgere om at skride over på deres egen banehalvdel.

Sponsoreret indhold