Reality19. december 2022

Sille Nimholm nomineret for David Jarsbo-drama: Derfor bliver hun væk fra Reality Awards

Det kan godt være, at den årlige realityfest er i høj kurs blandt realitydeltagere – men ikke hos den tidligere paradiso Sille Nimholm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Noget tyder på, at Sille Nimholm har det helt okay med ikke at deltage i årets Reality Awards.
 Video: SE og HØR/Kaspar Wenstrup

Reality Awards 2023 er lige på trapperne, og onsdag den 18. januar kan vanvidsprisfesten fejre 10-års jubilæum.

Men selv om ”Paradise Hotel”-vinder Sille Nimholm sammen med ekskæresten David Jarsbo er nomineret i kategorien ”Årets bedste drama”, så kommer den blonde realityskønhed således ikke til at være en del af festen.

Sille Nimholm og ”Paradise”-ekskæresten taler ikke sammen længere. Og efter hjemkomsten fra de luksuriøse omgivelser i Mexico, hvor David Jarsbo snød Sille og smed den famøse guldkugle, har de to tidligere turtelduer sat advokater på sagen for at få løst det efterfølgende pengedrama.

Men det er altså ikke derfor, Sille bliver væk fra årets Reality Awards, fortæller hun i SE og HØRs ”Sladderministeriet”, hvor hun og ”Paradise”-kollegaen Patrick Holsøe er gæster:

Selv om Sille Nimholm er nomineret til en Reality Awards-pris sammen med ekskæresten David Jarsbo, vil hun ikke være til stede for at modtage den, hvis de vinder.
Selv om Sille Nimholm er nomineret til en Reality Awards-pris sammen med ekskæresten David Jarsbo, vil hun ikke være til stede for at modtage den, hvis de vinder.
 Foto: Kaspar Wenstrup

- Jeg er på ferie med en veninde. Det var rigtig ærgerligt, jeg ville ellers vildt gerne, lyder det sarkastisk fra Sille, der således ikke skal bekymre sig om at stå ansigt til ansigt med sin ”Paradise”-eks, hvis de to skulle gå hen og løbe med dramaprisen.

Hør Sille Nimholm fortælle i videoen øverst i artiklen

Se hele episode 11 af "Sladderministeriet" med Sille Nimholm og Patrick Holsøe i videoen her:

Du kan også høre udsendelsen som podcast her (eller der, hvor du lytter til podcasts).

Sponsoreret indhold