Reality14. marts 2021

Signe er ude af Hjem til gården: Sådan har hun det i dag

Søndag var der premiere på endnu en sæson af ”Hjem til gården”, og netop som det hele er begyndt, har vi allerede sagt farvel til den første beboer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/signehjemtilgaarden.jpg
 Foto: Lotte Lemche/TV2

43-årige Signe fra Frederiksberg var den første, der måtte forlade gården.

- Det var jeg rigtig, rigtig ærgerlig over. Det tror jeg også, man kan fornemme. Jeg synes bare, det var så irriterende, også fordi det var på den måde, fortæller Signe, der tabte den meget tætte tvekamp til Stig.

Det var ham der valgte at kæmpe mod Signe, og det var hun ikke overrasket over.

- Hele dagen havde jeg det faktisk sådan, at jeg vidste, han ville vælge mig. Kald det sjette sans eller intuition, jeg kan ikke forklare hvorfor. Jeg sagde det også til de andre beboere, og de sagde: ”Nej, det gør han ikke”. Men jeg havde det bare sådan på fornemmelsen, forklarer Signe, som altså endte med at få ret.

- Der er ingen hard feelings. Jeg synes, Stig er en rigtig sød mand, og man kan ikke melde sig til sådan noget og blive sur, når nogen peger på én. Det er en del af spillet.

Hun og Stig var således med i denne sæsons første tvekamp, og samtidig var de også de første til at sove i den nye, fælles kæmperhytte.

- Vi vidste det ikke, men det var faktisk hyggeligt. Da jeg så hytten, tænkte jeg, at jeg egentlig gerne ville have være alene. Jeg er god til at være alene, og jeg ville gerne have samlet tankerne og trække vejret dybt. Det er intenst at være sammen med så mange, og jeg er vant til at bo alene. Men det endte med at være rigtig hyggeligt, og vi fik snakket.

Dagen efter måtte Signe se sig slået i tvekampen, og hun måtte derfor tage afsked med gården og de andre beboere.

- Min familie var de første, jeg ringede til. Jeg er familiemenneske ud til fingerspidserne, og jeg tog også hjem til mine forældre og sov den første nat. At komme hjem til en tom lejlighed var en stor mundfuld, forklarer hun.

Signe har ikke selv fået nogen børn, selvom ønsket om at blive mor har været der længe. Mange års fertilitetsbehandling har ikke båret frugt, og det fortalte hun ærligt om i ”Hjem til gården”.

- Der sidder rigtig mange derude, der gennemgår det samme. Det har fyldt så meget for mig, og det er en del af mig, så jeg synes, det er vigtigt at få med. Selvom man siger, at nu er nok nok og ikke vil gennemgå flere fertilitetsbehandlinger, er der også et liv efter det. Hele den karrusel kan være vanskelig at stå af. Man brænder så meget for det, at man glemmer det, der også er vigtigt, fortæller Signe, der opgav kampen for at få børn, da hun blev 40.

- Jeg ville have mit liv igen. Det er det med at være opmærksom på at ændre fokusområde. Hvad gør mig glad? Jeg har min familie og alle mine venner, som er min selvvalgte familie. Jeg har en masse at være glad for, forsikrer Signe, der nyder livet og gerne siger ja til en udfordring. For eksempel at være med i ”Hjem til gården”.

Man kan se hvordan det går de øvrige beboere hver søndag på TV 2.

Sponsoreret indhold