Reality31. januar 2020

Sigmund i voldsomt udbrud: - De vælter ned og slår hovedet

Når noget går Sigmund Trondheim på, så råber han højt. Det er lige præcis, hvad den normalt så humørfyldte reality-fyr nu igen gør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180204_tsl_sigmund_x_factor_0009.jpg
 Foto: Thomas Laursen

At man ikke skal finde sig i hvad som helst må siges at være et udtryk, som Sigmund Trondheim lever efter.

Den 24-årige sanger og realitydeltager har i flere omgange ytret sin utilfredshed om en række emner, som går ham på.

Hans åbenmundethed har flere gange været skyld i, at han har fået folk på nakken, som bestemt ikke var enige i hans holdninger og synspunkter.

Nu har Sigmund igen noget på hjerte, og på sin Instagram-story taler den tidligere "X Factor"-deltager frit fra leveren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/169_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl1170.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Normalt er Sigmund lutter smil og godt humør, ligesom han var med "X Factor"-kollegaen Kristian Kjærlund til Reality Awards (Foto: Søren Lamberth)

- Er jeg den eneste, der ikke kan fordrage de buschauffører, som bare kører psyko-hurtigt og bremser vildt brat op, så alle små børn og gamle mennesker falder?, spørger Sigmund og fortsætter:

- De vælter ned og slår hovedet. Jeg har oplevet flere gange, at gamle mennesker falder ned og slår deres briller i stykker og slår sig voldsomt.

Buschauffører og deres kørsel er tydeligvis noget, som går Sigmund på. I hvert fald bruger han mange markante ord og vendinger om de folk, som til daglig fragter ham rundt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sigmund-25062018.jpg
 Foto: All Over Press

Sigmund var yderst populær, da han var med i "X Factor" i 2018. Her blev det til en fjerdeplads (Foto: Aller Media)

- Brug dog fucking hjernecellerne og regn ud, at der ikke er alle, der lige når at holde ved. Fuck hvor kan jeg bare ikke fordrage de buschauffører, der bare kører fuldstændig hensynsløst mod passagerene, udbryder "Divaer i Junglen"-fyren.

Han er godt klar over, at buschauffører kan have et hårdt og til tider stresset job, men det giver Sigmund ikke meget for.

- Det kan godt være, at du er stresset og skal nå et klokkeslæt, men du skal fandme sørge for, at dine passagerer ikke vælter rundt som grise i en vogn. Kør dog ordentligt!

Sponsoreret indhold