Reality28. maj 2022

Sidney Lee begravet i dag: Læs brorens rørende tale

Realitystjernen over dem alle er i dag stedt til hvile. Sidney Lees lillebror, Troels Kjær Trier, deler sin sidste tale til ikonet
Sidney Lee blev 43 år gammel.
 Foto: Aller Media

Familien har holdt kortene tæt til kroppen, men nu afslører Sidney Lees lillebror, Troels Kjær Trier, at man i dag har holdt begravelsen for realitykongen.

I kapellet holdt broren en tale flot og rørende tale, som han har valgt at dele med offentligheden.

Her fortæller han blandt andet om de to brødres forhold. Hvordan han så op til den ældre og vildere Søren. Og at han ikke var særlig gammel, da han mærkede, at noget var anderledes ved hans storebror.

– Det var altid lidt over grænsen med min storebror. Nogen gange langt over. Også da vi blev større, skriver Troels Kjær Trier blandt andet.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/web-tv/sidneyleekaemperdjaevleraes-jpg.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Her nævner han flere episoder, hvor Sidney Lee fik ham til at snyde i bussen eller drikke alkohol i en tidlig alder.

– At være i min storebrors selskab var ofte som at træde ind i en alternativ virkelighed, hvor kedelige hverdagspligter ikke havde nogen værdi. “Bliv hjemme fra skole og spil Playstation med mig i stedet, Troels. Bare sig, at du var syg.”


– At sige, at min storebror stak ud fra mængden ville være en eklatant underdrivelse. Derfor har der altid været mennesker, der ville have mig til at forklare, hvorfor han var som han var.

Læs hele Troels Kjær Triers rørende tale til Sidney Lee på Facebook her.

Sponsoreret indhold