Reality24. maj 2023

Sendt ud af "Bachelorette" som den første: Nu forklarer Mark sin sidste replik

Det er ærgerligt at være den første, der bliver elimineret fra ”Bachelorette”, men stod valget til Mark selv, var han også sparket ud med hovedet først
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Det syntes Mette Sommer og Julie Kriegler i virkeligheden om fyrene: - Vi var skuffede.
 Video: Jesper Sunesen/Sladderministeriet

– Nu skal jeg hjem og finde kærligheden i København.

Sådan slutter Mark sit ultrakorte ophold i ”Bachelorette”, hvor han som den eneste står uden en rose efter programmets allerførste eliminering.

Hverken Mette Sommer eller Julie Kriegler var altså interesserede i at beholde Mark som et potentielt match – og det kan han egentlig godt forstå.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Mette og Julie fra "Bachelorette" her:

– Jeg blev ikke superoverrasket. Set i bakspejlet kunne jeg næsten ikke forvente at få en rose, begynder Mark, inden han fortæller, hvor dårligt han egentlig klarede det under den mexicanske sol, hvor han sammen med 15 andre fyre netop havde mødt datingshowets to hovedpersoner.

– Det er ret begrænset, hvad man ser af mig på skærmen, for der er blevet cuttet en del. Men min energi var ikke på pigerne, og det har de jo kunnet fornemme.

Mark var den første til at pakke kufferten og tage hjem.
Mark var den første til at pakke kufferten og tage hjem.
 Foto: Lotta Lemche

Mark forklarer, at han kun 12 timer inden afrejse fik at vide, at han skulle deltage i ”Bachelorette” – og at han slet ikke nåede at forberede sindet.

Samtidig var der en kvinde, der spøgte derhjemme.

– Jeg havde lovet mig selv, at jeg ville være totalt åben og ærlig, men måske blev jeg lidt for åben, for da produktionen i en sync (interview, hvor en deltager sidder foran et kamera og svarer på spørgsmål, red.) spurgte til kærlighed, talte jeg om en pige i København, indrømmer singlefyren.

Den del kom sjovt nok ikke videre fra klipperummet, men det er altså forklaringen på Marks afsluttende kommentar, inden han forlader roseceremonien tomhændet.

– Jeg kan 100 procent selv se det, jeg havde også smidt mig ud. Det er fortjent. Jeg kommer med en hel anden energi end de andre, der rent faktisk har fokus på Mette og Julie. Jeg var mentalt et andet sted.

15 ud af 16 fyre fik minimum én rose ved sæsonens første roseceremoni.
15 ud af 16 fyre fik minimum én rose ved sæsonens første roseceremoni.
 Foto: Lotta Lemche

– Det er selvfølgelig lidt surt at være den første, men jeg gav jo nul procent af mig selv. Det er mere fair at dem, der rent faktisk var interesseret, fik en chance, i stedet for ham, der var på badeferie. Jeg plejer at sige ”go big og go home”, og her må man nok sige, jeg gik home. Jeg havde også sparket mig ud med hovedet først, når jeg kom ind med sådan en ligeglad attitude.

Mark troede, at han efter udsmidningen skulle hjem og bejle til hende, der fyldte tankerne, men det var ikke sådan, det blev.

– Det er ikke aktuelt længere. Det er, hvad det er. Så jeg er stadig single.

Sponsoreret indhold