Reality15. november 2016

"Med kniven for struben": Selvlært italiener vold-steger maden

Det står i den grad sløjt til hos den italienske kok, Patrizio, i Hjørring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/knivny.jpg
 Foto: Lars E. Andreasen/TV3)

- Jeg kan slet ikke fornemme, at der står en stolt italiener bag de retter. Med den mad her kan han lige så godt være født i Hjørring.

- Det er eddermame op ad bakke.

Sådan siger værten i aftenens udgave af 'Med kniven for struben', Thomas Castberg om italienske Patrizio, der rører i gryderne på sin restaurant, Pane & Vino i Hjørring i Nordjylland.

Gæsterne bliver væk, og hvis det ikke ændrer sig må Patrizio lukke og stille sig op i arbejdsløshedskøen.

Patrizio er selvlært kok, og der er ifølge Castberg for meget, der halter, hvis han skal tage de priser for maden, han hidtil har taget.

Da Castberg prøvespiser på restautanten for første gang er torsken stegt for meget, og fiskesuppen er grim at se på og mangler krydderier, og grøntsagerne til hovedretten er sjaskede og helt uden bid.

Ved anden prøvespisning går det decideret galt, og tre af fem hovedretter må sendes retur til køkkenet.

Igen er det stegningen, det er galt med.

- Der er noget omkring stegningen, der skrider. Tre af fem hovedretter er knastørre. Der var kun fem til spisning, og de skulle have 12 serveringer, og tre blev sendt retur. Det er en restaurant med plads til 40 mennesker - hvad ville du gøre, hvis lokalet var fyldt, spørger Castberg Patrizio.

- Jeg får en kæmpe klump i halsen og i maven - sandheden gør ondt svarer den noget modløse italienske restaurantejer.

Se klip fra aftenens udsendelse og se med klokken 21.00 på TV3:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold