Reality17. januar 2020

Se videoen: Oliver og Anna knalder på toilettet

Det nyeste og hotteste par i dansk reality lige nu er Oliver Erngart og Anna Seneca. Kæresteparret lægger ikke skjul på deres store kærlighed - heller ikke når de er til fest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_hotel_praemiere_073_2sl7649.jpg.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

I går gjorde "Love Island"-vinderen Oliver Erngart sin entré på "Paradise Hotel".

Her så vi den veltrænede fyrs første møde med Anna Seneca, som senere hen blev hans kæreste.

Hvordan deres kærlighed opstår og udvikler sig, må vi vente at se, til der kommer flere afsnit af sæson 16 af "Paradise Hotel".

Men allerede før Oliver gjorde sit indtog på det luksuriøse hotel, var fitness-parret sprunget ud som kærester på de sociale medier.

På deres respektive Instagram-profiler går der nærmest ikke en time, hvor Oliver og Anna ikke deler videoer og billeder af hinanden. Og det er ofte med en mindre kærlighedserklæring til.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_13.jpg
 Foto: Nent Group/Janus Nielsen

Man forstår godt, at Oliver faldt for den veltrænede træningspige (Foto: Nent Group/Janus Nielsen)

I det nyeste afsnit af "Mit Paradisoliv" er det da også tydeligt, at reality-parret har det svært ved at holde fingrene fra hinanden.

Her er der stor "Paradise"-fest, hvor mange af deltagerne er samlet for at drikke hjernen ud. Men pludselig er Oliver og Anna væk.

Det får naturligvis resten af de feststemte paradisoer til at undre sig over, hvor fitness-parret er henne. Pludselig kommer de ud af toilettet sammen med et smil, der er ikke er til at tage fejl af.

Freja Rømer og flere andre til festen bemærker hurtigt, at Anna er ret så svedig, og at Oliver pludselig har fået en mere rødlig ansigtskulør. Det har han dog en god og hurtig forklaring på.

- Vi har også lige bollet jo, lyder det ganske bramfrit fra den skarptskårede tv-kæmpe.

Du kan se hele klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold