Reality6. november 2014

Se videoen: Få en smagsprøve på reality-deltagernes sang

SE og HØR var med, da de danske reality-deltagere give den gas, når de indspiller deres egen hyldestsang VIP reality
Af af
Vil du også høre dem her synge, så se videoen i artiklen herunder.
Vil du også høre dem her synge, så se videoen i artiklen herunder.
 Foto: Dan MariegaardI begyndelsen af november var et bredt udsnit af de danske reality-deltagere samlet i et musikstudie på Amager, hvor de skulle optage deres egen hyldest-sang, "VIP reality".

SE og HØR fik lov til at være med på sidelinjen, og samtidig trådte chefredaktør Niels Pinborg ind i rollen som dirigent - og han prøvede på bedste vis at holde styr på tropperne.

LÆS OGSÅ: Se hvem der vandt sidste år

17. november udkommer musikvideoen, og du kan godt glæde dig. Men allerede nu kan du få en smagsprøve i videoen her.
Og hvis du ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i Cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Til showet kan du se, hvem der løber med hovedpriserne, samtidig med at en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års Reality Awards

- Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

Danske reality-piger kæmpede om at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards, og du kan allerede nu sikre dig en billet til showet, der med garanti bliver lige så vildt som sidste år.

Så drømmer du om at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne', 'Robinson Ekspeditionen' og 'De unge mødre' og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.

Sponsoreret indhold