Se videoen: Derfor er Kay træt af bryster

Kay har altid været særdeles begejstret for bryster, men nu synes han alligevel, at det er blevet for meget af det gode.

Kay har altid været særdeles begejstret for bryster, men nu synes han alligevel, at det er blevet for meget af det gode.

Foto: Kaspar Wenstrup


Han har udtalt, at bryster er vigtigere end hjerne, og han er kendt for at kunne vurdere, hvor store kvindernes bryster er.

Men nu er den ellers så brystglade fyr fra "For lækker til love" ved at være træt af bryster. Grunden skal findes i, at Kay dagligt får tilsendt billeder fra piger, som gerne vil have den kræsne fyr til at vurdere, hvor store deres bryster er.

LÆS OGSÅ: Se hvem der vandt priserne sidste år

Og i længden kan det være ganske trættende. Se i videoen herunder, hvordan Kay havde det med at indspille musikvideo, og hvordan han håndterer de daglige billeder, som han modtager af pigernes bryster.

Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i Cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra showet sidste år

Så drømmer du om at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne', 'Robinson Ekspeditionen' og 'De unge mødre' på nærmeste hold, så er det nu, du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close