Reality9. april 2024

SE og HØR afslører: Vivi Bach med i ny "Paradise Hotel"-sæson

Hun gik hele vejen i sin første sæson, og nu kan SE og HØR afsløre, at Vivi Bach vender tilbage til "Paradise Hotel" i den kommende sæson af reality-hittet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da Vivi Bach og Sarah Dohn endelig kunne juble offentligt over deres sejr i "Paradise Hotel", overraskede Vivi til finalefesten ved at give et nummer med Medina.
 Video: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: VIVI BACH FÅR SIT EGET TV-PROGRAM

I den seneste sæson af "Paradise Hotel" var der Vivi Bach, og så var der alle de andre. Aalborgenseren udraderede al konkurrence og var den ubestridte vinder.

På skærmen var hendes tv-talent ikke til at tage fejl af, og det er ikke gået ubemærket hen hos Viaplay.

I hvert fald har tv-giganten forsøgt at gentage succesen og givet Vivi en plads i den kommende sæson af "Paradise Hotel".

Det fortæller flere kilder tæt på produktionen til SE og HØR.

Helt ubesværet var det dog ikke at få den seneste "Paradise Hotel"-vinder med i endnu en omgang af det legendariske program, lyder det til.

Vivi Bach
Vivi nåede kun at få en uge hjemme i Danmark, før hun blev sat på en flyver tilbage til Mexico.
 Foto: Jesper Sunesen

Den sæson af "Paradise Hotel", som ifølge SE og HØRs oplysninger rammer din skærm inden længe, blev nemlig optaget få dage efter, at Vivi Bach og Sarah Dohn gik hele vejen i troskabstesten og delte den halve million i præmiepenge.

Vivi nåede at flyve hjem til Danmark, men der gik angiveligt ikke længe, før Viaplay var ude med snøren efter deres nye guldfugl.

Som vi hører det, så nåede paradisoen at være hjemme i knap en uge, før hun igen blev sat på et fly med kurs mod Mexico. Dermed er Vivi – ifølge vores oplysninger – ikke en del af startcastet i den kommende sæson, men hun kommer ind undervejs.

De deltagere, som er med i den kommende sæson af "Paradise" har altså ikke set Vivi vinde den forudgående udgave af reality-hittet. Vi ved endnu ikke, hvordan Viaplay og produktionen håndterer den krølle i programmet.

Ifølge SE og HØRs oplysninger er Vivi ikke det eneste kendte ansigt, som gør sin entré i den kommende sæson af "Paradise Hotel". Her skulle efter sigende være flere gengangere og andre kendisser i castet.

SE og HØR har spurgt Viaplay, om de kan bekræfte, at Vivi er med i den kommende sæson af "Paradise Hotel". De oplyser, at de ikke kommenterer på programmer, som endnu ikke er på deres platforme.

Ligeledes har vi spurgt Vivi Bach, om hun har en kommentar til historien. Hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold