Reality4. april 2024

Se konfrontationen: Fie Laursen tavs om sexlegetøj-scam

Fie laursen gik med til at blive spurgt om alt, men da snakken falder på hendes fusk med en såkaldt pocket pussy, nægter hun at svare
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se konfrontationen: Fie Laursen tavs om sexlegetøj-scam.
 Vært: Nicklas Erik Lagerstorf, Lyd og video: Heine Jørgensen

LÆS OGSÅ: Se Fie Laursens første interview i fire år

Den tidligere skandaleblogger og realitydeltager vil lægge influencerlivet på hylden og rense sit navn, fortæller hun i et timelangt interview med SE og HØR.

Det sker i podcasten "Sladderministeriet", hvor 27-årige Fie Laursen i samme ombæring har sagt ja til at blive konfronteret med alt – selvfølgelig i en god tone.

Men da hun bliver spurgt til den famøse pocket pussy, som hun forsøgte at sælge som et sexlegetøj støbt efter hendes egne nedre dele, stopper talestrømmen brat.

– Den har jeg faktisk ikke lyst til at snakke om i dag.

Hvordan kan det være?

– Fordi, det handler om sex, og det handler om alle de her ting, og jeg vil gerne have en dybere samtale, lyder Fie Laursens forklaring.

Identisk billede på Tys-Tys.dk

Andre steder i interviewet kommer hun både ind på OnlyFans og sexvideoer med sin partner, ligesom snakken også falder på andre gange, influenceren er trådt ved siden af.

Sagen om pocket pussy-svindlen nægter hun dog at tale om.

– Der er sket mange ting bag det, som jeg ikke er klar til at snakke om.

Se og hør Fie Laursens reaktion i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele interviewet på video ved at klikke her – eller lytte til det som podcast herunder (eller ved at søge på "Sladderministeriet" der, hvor du hører podcasts):

Fie Laursen er med egne ord taget til Danmark for at "rydde op", så hun måske en dag kan vende tilbage fra Spanien og bo i fædrelandet igen.
Fie Laursen er med egne ord taget til Danmark for at "rydde op", så hun måske en dag kan vende tilbage fra Spanien og bo i fædrelandet igen.
 Foto: Jesper Sunesen

Sponsoreret indhold