Se det vilde billede: Sarah Bro forklarer "Korpset"-exit

En lang tilfangetagelse knækkede Sarah Bro i sjette afsnit af "Korpset", hvor svømmeren forlod militærprogrammet som den femtesidste deltager.

Tårerne trillede ned ad kinderne på den hårdt prøvede kendis, som ikke var glad for at skulle trække stikket.

Flere timer i stresspositioner afskåret fra virkeligheden fik Sarah til at bukke under for presset fra Thomas Rathsack og de øvrige instruktører.

- Det er meget svært for mig at beskrive, hvad det var, der gik “galt” ved tilfangetagelsen. Efter seks dage med minimalt mad og søvn og en kæmpe portion hårdt fysisk arbejde var jeg så ekstremt udmattet, at jeg simpelthen ikke kunne finde et mentalt sted, der gjorde øvelsen udholdelig, skriver hun og fortsætter:

- Jeg ved godt at vi ikke tilnærmelsesvist har været igennem den samme øvelse, som de er i Jærgerkorpset, men jeg troede, at jeg var ÆGTE taget til fange.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Bro nåede langt i "Korpset", men hun måtte forlade militærprogrammet som den femtesidste deltager (Foto: Lars E, TV 2)

Den tidligere elitesvømmer var så skræmt og udmattet, at hun ikke så anden udvej end at aflevere sit nummer og dermed trække sig fra programmet.

- Jeg var dødsens bange, og stresspositionerne og lydene var så udmattende for mig, at jeg flere gange faldt i søvn og hallucinerede, hvor jeg fandt mig selv i de vildeste hjørner af min psyke, afslører Sarah.

Den 25-årige tv-kendis tog et overordentligt lang tilløb, før hun endegyldigt besluttede sig for at sige stop og aflevere sit nummer.

- Jeg sagde til mig selv, at jeg ville tælle til 100 og så tage mit nummer af… det gjorde jeg 8 gange, inden jeg rakte hånden op og blev ført ud, skriver hun og fortsætter:⁣

- I sekundet jeg kom ud, følte jeg mig som en fiasko, og at jeg havde svigtet gruppen. ⁣Nu sidder jeg med en følelse af stolthed over, at jeg lyttede til mig selv og fik sat min grænse. Jeg kan i dag kigge mig selv i spejlet og sige, at jeg gjorde ALT, hvad jeg kunne. Og det giver mig ro i maven. ⁣

Turen i "Korpset" pressede Sarah til det yderste både mentalt og fysisk. Det sidste beviser hun på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et voldsomt billede af sine ben lige efter programmet.

Det kan du se her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close