Reality16. januar 2024

Se billedet: Aija Vogel kysser på Anders Thimm til Reality Awards 2024

Der blev delt meget kærlighed ud til lørdagens Reality Awards. Til efterfesten fandt ”Ex on the Beach”-deltageren Aija Vogel sammen med ”Landmand søger kærlighed”-deltageren Anders Thimm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Walid "Knaldperlen" scorer til Reality Awards 2024.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: KÆMPE galleri: De flotteste og vildeste looks på rød løber til Reality Awards 2024

Intet Reality Awards uden kys, kærlighed og knald.

Det sidste leverede Walid ”Knaldperlen” Bechara, da han til efterfesten afslørede over for SE og HØR, at han havde knaldet på toilettet.

En historie som faktisk endte med at komme ud, da Aija Vogel fra ”Ex on the Beach” smed ”Knaldperlen” lidt under bussen.

I samme interview afslørede Aija, at hun da også skulle ud på ”floor”, da hun trods alt havde udset sig mange flotte fyre i K.B. Hallen til Reality Awards.

Der var dog en speciel fyr, som havde fanget ”Ex on the Beach”-deltagerens opmærksomhed, men et navn var hun ikke meget for at smide på bordet.

Men alligevel fik vi svaret på, hvem den fyr måske kunne være.

For da Aija først ramte dansegulvet, delte hun ud af kærligheden, og det gik ud over Anders Thimm fra ”Landmand søger kærlighed”.

Her blev der nemlig delt kys ud mellem de to tv-personligheder, som altså ikke var blege for at vise hele Reality Awards, at de havde et moment på dansegulvet.

Jeremy Panda Ace brugte det første af sin bryllupsaften på at fyre op for en fest til Reality Awards som dj, og det fik flere realitydeltagere til at smide hæmninger på dansegulvet.
Jeremy Panda Ace brugte det første af sin bryllupsaften på at fyre op for en fest til Reality Awards som dj, og det fik flere realitydeltagere til at smide hæmninger på dansegulvet.
 Foto: Søren Jul Lamberth

"Landmand søger kærlighed"-kendissen, bor i dag i Norge, hvor han blandt andet er landstræner for det danske landshold i kørestolsfloorball og samtidig spiller ishockey for Kristiansand IK.

Det var da heller ikke fordi, at der manglede opmærksomhed fra det kvindelige køn hos Anders Thimm til Reality Awards. På dansegulvet var det dog Aija Vogel, som han valgte at slå kløerne i.

Sponsoreret indhold