Se billederne: Sarah Tiedt har fået voldsom operation

En omfattende fedtsugning og forstørrelse af numsen er, hvad Sarah Tiedt har valgt at starte sin jul ud med.

Tidligere på ugen fløj "Paradise Hotel"-baben til Tyrkiet med tv-kæresten Türker Alici for at få foretaget et såkaldt brazilian butt lift. Et voldsomt indgreb som blandt andre Caroline Petersen også har været igennem.

Operationen går ud på, at en læge først suger en masse fedt fra flere forskellige steder på kroppen, og det bliver så genbrugt og sprøtet ind i numsen, så den bliver større og mere fyldig.

For nogen kan operationen være enormt smertefuld, ligesom man så det med Caroline Petersen. Sådan har det ikke været for Sarah.

- Det går fint nok. Jeg har ikke rigtig nogen smerter. Jeg tror, at jeg har været ret heldig, for jeg har ingen smerter overhovedet. Det eneste, der gør ondt, det er, at man skal ligge på maven, fordi det gør ondt i brysterne, fortæller hun til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarahs numse er lige nu voldsomt hævet efter operationen. Det endelige resultat kan først ses om et halvt år (Foto: Privat)

Som støtte før, under og efter operationen har Sarah haft sin kæreste, realitydeltageren Türker Alici med sig. Men da han tog hjem fra Tyrkiet i går, var hun helt alene.

- Jeg blev ramt af sådan en midtvejskrise. Det ramte mig især, da han tog hjem i går morges, fortæller Sarah og fortsætter:

- Men der er rigtig mange, der har skrevet til mig, at man bliver ekstra følsom efter en operation. Men i dag har jeg det meget bedre, end hvad jeg havde i går aftes.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fedtet, som er blevet sprøjtet ind i Sarahs numse, er blevet suget fra andre steder på hendes krop (Foto: Privat)

Brazilian butt lift er efterhånden blevet en populær operation blandt især mange realitydeltagere.

Foruden Sarah Tiedt har også Sascha Klæstrup og Rikke Chili fået den lavet. Senere i december skal også Fie Laursen under kniven for at få måsen udvidet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close