Reality28. marts 2022

Se billederne: ”Love Is Blind”-Danielle viser vildt vægttab

Den 29-årige Netflix-stjerne er en ud af flere af de medvirkende i datingeksperimentet, der inden sin deltagelse kæmpede for at smide de overflødige kilo. Nu deler hun ellers slettede billeder for at fortælle sin historie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I løbet af de første par afsnit af den anden sæson af Netflix’ populære datingeksperiment ”Love Is Blind” stod det klart, at flere af deltagerne havde været igennem større personlige rejser inden deres deltagelse.

Herunder blandt andet den 29-årige Danielle Ruhl, der hurtigt fandt tilliden og trygheden til den 36-årige Nick Thompson.

I løbet af deres første dates kunne seerne høre hende fortælle om, hvordan hun de seneste år har arbejdet hårdt for både at finde selv sig selv og ikke mindst kærligheden til sig selv igen.

Noget, hun blev hyldet vidt og bredt for at fortælle om.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/danielle_ruhl_love_is_blind.jpg
 Foto: Netflix

Foto: Netflix

– Det sidste år har jeg arbejdet så meget med at elske mig selv og fokusere mere på min indre smukhed, uanset min vægt og udseende. Jeg ved, at jeg talte en del om mine usikkerheder i programmet, og jeg ønsker, at alle der kunne relatere til de usikkerheder ved, at de kan overkommes, og at du er smuk uanset hvad, starter hun et længere opslag til sine mere end 500.000 følgere på Instagram.

Opslaget rummer en række billeder, der viser, hvordan Danielle så ud, inden hun knækkede koden til vægttabet og den Danielle, som seerne af realityprogrammet mødte.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/danielle_ruhl_foer.jpg
 Foto: Instagram

Et af de flere billeder, som Danielle Ruhl kunne dele af sig selv fra før, hun tabte sig. Foto: Instagram

– Jeg slettede alle de billeder, jeg havde af mig selv, hvor jeg var allerstørst, for jeg skammede mig over dem. Men i dag ved jeg, at jeg ikke bør skamme mig, men i stedet omfavne det, skriver hun videre.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hun har allerede fået mere end 70.000 likes til opslaget, mens flere af hendes medstjerner fra ”Love Is Blind” hylder hende.

– Jeg er så stolt af dig, skriver Mallory Zapata, mens Deepti Vempati, der også var en stor fortaler for selvkærlighed, efter hendes eget store vægttab, skriver: ”Jeg er umenneskelig stolt af dig”.

Flere andre skriver, hvor glade de er for, at hun deler billederne, og at flere ”uden tvivl vil få glæde af” at læse hendes historie.

Udover at Danielle igen har fundet kærligheden til sig selv, så lykkedes det hende også at skyde papegøjen med sin deltagelse i datingeksperimentet.

I programmet faldt hun pladask for den 36-årige Nick Thompson, og de var det første par i den anden sæson til at lade sig forlove, mens de ligeledes også var det første par i sæsonfinalen, der sagde ”ja” til hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Nick og Danielle sagde begge "ja" til deres bryllup i april 2021.
Nick og Danielle sagde begge "ja" til deres bryllup i april 2021.
 Foto: Netflix

Nick Thompson og Danielle Ruhl på deres bryllupsdag i april 2021. Foto: Netflix

I april kan de fejre deres etårs bryllupsdag.

Sponsoreret indhold