Reality 10. maj

Se billederne: “Ex on the Beach”- stjerne Charlotte Dawson i vildt vægttab

Den 29-årige britiske realitystjerne blev ramt af noget af en forskrækkelse, da hendes læge fortalte hende, hvor tæt hun var på at kunne kalde sig selv indehaver af type 2 diabetes
Foto: MEGA

Den 29-årige tidligere “Ex on the Beach”-stjerne Charlotte Dawson kunne tidligere på ugen dele et vildt før og efter billede med sine mere end 1,3 millioner følgere på Instagram.

Det sker, efter hun få måneder siden kunne afsløre, at hun har brugt det sidste halve år på at komme de overflødige kilo til livs, efter hendes læge gav hende noget af en forskrækkelse.

– Jeg var tæt på at få type 2 diabetes, efter at jeg har født min skønne baby, og jeg var nødt til at tabe en del for at få lægerne af nakken, skriver hun blandt andet.

Og med mere end 20 kilo smidt var det derfor også noget af en transformation, hun kunne dele mandag.

– Her er jeg glad på begge billeder, men jeg er kun sund på det til højre … Jeg ved godt, at der er mange, der kan bære de ekstra kilo, uden at stå ansigt til ansigt med nogen former for risiko, men det var desværre ikke tilfældet for mig.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det var i januar 2021, at realitystjernen blev mor for første gang, da hun fødte sønnen Noah, og lige siden har hun kæmpet en svær kamp med de overflødige kilo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var dog først i efteråret, de begyndte at rasle af – og hendes udvikling har fået flere tusinde af hendes fans til at lykønske hende med resultatet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Disse billeder kunne Charlotte Dawson dele i slutningen af marts. Foto: Instagram

Charlotte Dawson, der er datter af komikeren Les Dawson, blev for alvor et kendt navn, da hun medvirkede i den populære realityserie "Ex on the Beach".

Privat danner hun par med rugbyspilleren Matt Sarsfield, 30, som hun har sønnen Noah på 16 måneder med.

Sponsoreret indhold