Reality13. januar 2022

Sasja Zell afviser voldsomme beskyldninger: - Det passer ikke!

Reality-skønheden Sasja Zell Nielsen har en fyldig bagdel, som åbenbart skal stå model til en masse snak og rygter. Nu afviser "Singletown" og "Ex on the Beach"-stjernen en række voldsomme beskyldninger.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af de flotteste og mest velformede bagdele sidder på Sasja Zell Nielsen, som har været med i både "Ex on the Beach" og "Singletown".

Gennem mange år har reality-godten trænet intenst for at få den form og størrelse på sin numse, som hun har i dag. Den er nærmest blevet hendes kendetegn - udover hendes altid glade humør og smittende smil.

Nu er Sasja, og hendes bagdel, blevet genstand for en række rygter og påstande, som har fået tv-skønheden til tasterne. Hun bliver nemlig beskyldt for at lyve om sin numse.

- Jeg vil gerne have lov til at slå fast en gang for alle, at jeg altså ikke har fået lavet nogen form for BBL-operation, skriver Sasja på sin Instagram-profil og uddyber:

- Jeg får mange beskeder om ”hvorfor jeg ikke skriver, jeg har fået en BBL” – simpelthen fordi det har jeg ikke.

BBL er en forkortelse for Brazilian Butt Lift, som er en operation, hvor man får suget fedt fra steder på kroppen, som så bliver sprøjtet tilbage ind i numsen. Kendisser som Fie Laursen, Sarah Tiedt og Caroline Petersen har fået lavet det store indgreb.

Sasja vil ikke finde sig i, at folk siger, at hun har fået lavet en BBL, når det på ingen måde er tilfældet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_30r515767.jpg
 Foto: Birger Storm

Sasja har senest været med i "Singletown", hvor hun testede kærligheden af med sin nu tidligere kæreste Kasper Thor Vestergaard. De to gik hele vejen, men det forhenværende par gik fra hinanden et par måneder efter programmets afslutning (Foto: Birger Storm)

- Det er eller andet sted helt vildt trættende at få at vide, at ”ej det er jo fake”, når man slider dag ud og dag ind for det resultat, jeg står med i dag, siger Sasja og fortsætter:

- Jeg passer min træning, og det har jeg gjort hver evig eneste uge i mange år. Det kan for nogle helt sikker lyde åndssagt, men jeg kan mærke, at det går mig på.

"Singletown"-deltageren har været under kniven for at få lavet både læber og bryster.

Hendes numse har kirugerne dog aldrig været i nærheden af, og det går Sasja på, at folk tror det. Især fordi hun har kæmpet længe for den figur, hun har nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_0569_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sasja blev kendt, da hun var med i sæson tre af "Ex on the Beach" (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har både været for tyk og for tynd, og jeg står faktisk et sted for første gang i mange år på nuværende tidspunkt, hvor jeg ikke føler mig styret af min træning. Og det vil jeg gerne have lov til at være stolt af, slår Sasja fast.

Sponsoreret indhold