Reality 15. august 2021

Sarah Tiedt om baby-mareridt: - Det ser ikke godt ud, men...

I går afslørede Sarah Tiedt og Türker Alici opløst i gråd, at de efter alt at dømme har mistet deres ufødte barn. Nu åbner Sarah op om den hjerteskærende oplevelse og holder samtidig fast i et lille håb.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sarah Tiedt og Türker Alici gennemlevede i går et hvert pars værste mareridt, da de fik besked på, at deres ufødte barn er enormt svækket.

Det lille hjerte i Sarahs mave slog knap nok. Parret havde ellers set frem til, at de i går lørdag skulle have løftet sløret for den glædelige nyhed.

Men sådan skulle det ikke være, afslørede "Paradise"-parret i et tårevædet opslag på Türkers Instagram-profil. Nu åbner Sarah op og taler ærligt om den traumatiske oplevelse.

- Dagen tog en hurtig drejning. Fra ondt i maven, til at få at vide, at de ikke kunne finde hjertet. De tilkaldte en ny læge, hun fandt heldigvis hjertet! Men med knap så gode nyheder, barnets hjerte slog bekymrende langsomt, og barnets størrelse var det samme som sidst, skriver hun i et følsomt Instagram-opslag.

Sarah afslører samtidig, at hun og Türker har kæmpe i otte måneder for at blive gravide, og at alle scanninger indtil har været helt perfekte.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Selv om der ikke er de store chancer for, at deres ufødte barn overlever, så krænger Sarah og Türker sig til et spinkelt håb (Foto: Søren Lamberth)

- Lægerne tror, jeg har endometriose, men graviditet burde gøre, så man ikke får smerterne. Jeg fik dem to gange under min graviditet, hvilket gør, at man så tænker “hvad kan det så være?". Men de skal nok finde ud af det, jeg er i gode hænder ude på Skejby, skriver Sarah.

Lægerne har ikke givet kendisparret og deres ufødte guldklump de store chancer.

Alligevel holder Sarah og Türker fast i håbet om, at deres lille fighter overlever og kan komme ud til dem om noget tid.

- På torsdag klokken nu, skal vi til endelig tjek, om hjertet banker stadig, eller om det slut for den lille fighter, skriver Sarah og uddyber:

- Lægerne ville ikke lyve. De siger, det ikke ser godt ud, og vi ikke må håbe på noget, men... man kan håbe, uden at forvente det.

Du kan læse hele opslaget her:

Sponsoreret indhold