Reality10. marts 2022

Sarah Tiedt og Türker Alicis store sorg: – Ajo er her ikke mere

Parrets elskede kæledyr var som et familiemedlem for Sarah Tiedt og Türker Alici, men en øjenoperation afslørede en alvorlig kræftknude.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag skulle have været en glædens dag for Sarah Tiedt, Türker Alici og deres kanin, Ajo. Ajo er blevet blind på det ene øje, men skulle efter en operation få det godt igen.

Desværre viste det sig, da dyrlægen fjernede Ajos dårlige øje, at der gemte sig en alvorlig kræftknude inde bag øjet, og kæledyret, som realityparret betragter som et familiemedlem, stod ikke til at redde.

– Ajo er her ikke mere, må du sove sødt, min lille skat, skriver Sarah Tiedt på et billede af kaninen, hvor hun oplyser om kæledyrets bortgang.

Paradisoen og "Robinson"-deltageren var klar over, at der var en risiko forbundet med operationen, og derfor har både Sarah Tiedt og Türker Alici sagt farvel til Ajo inden operationen.

Artiklen fortsætter under opslaget …

– Hans tænder ser heller ikke for lovende ud, vi fik at vide, at vi skulle sige farvel til ham, da vi måske ender ud i en aflivning. Vi ved først mere, når der er taget røntgen. Og lige nu har vi det virkelig skidt, fortalte Sarah Tiedt tidligere i dag.

Men nu er Ajo her ikke længere.

– De ringede først med en glædelig nyhed. At hans tænder så fine ud, og at de blot skulle slibes. At han skulle have fjernet øjet, og så ville han få det fint igen. Hun bad om min accept til at fjerne hans øje. Det fik hun.

Men kort efter ringede lægen tilbage med en dårlig nyhed.

– De har fundet en stor kræftknude bag hans øje, som er gået op til hjernen. Og han stod ikke til at redde, og det ville være synd at vække ham fra narkosen, fortæller Sarah Tiedt.

– Jeg savner ham allerede. Kan slet ikke holde ud, han ikke er her mere.

Sponsoreret indhold