Reality14. november 2020

Sarah Tiedt gennemgår kæmpe make-over: - Jeg skammer mig

I "Paradise Hotel" vandt Sarah Tiedt "Miss Paradise" med et noget kunstigt look. Nu vil reality-godten ændre fuldstændig på sit udseende og gå væk fra det kunstige
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For Sarah Tiedt kunne det ikke blive kunstigt nok, da hun var med i "Paradise Hotel" i 2019.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Nu har den populære reality-babe dog lagt sin stil om, så det er nu er slut med alverdens operationer og behandlinger.

Nu er Sarah aktuel i Viaplay-programmet "Mig og mine nye bryster", hvor hun skal have skiftet sine nuværende brystimplantater ud med nogle mere naturlige af slagsen.

Det er dog ikke det eneste, som Sarah har gjort for at se mere naturlig ud. Tidligere i år fik hun tømt sine fyldige læber for filler, så de nu er af mere normal størrelse.

- Jeg ramte bare lige pludselig en mur, hvor jeg tænkte, at nu er det nok. Jeg vil ikke se sådan her ud, foklarer Sarah i et interview med Rød Løber.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201113_wen_-_sarah_tiedt_51.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Smilet er i dag endnu større hos Sarah efter hendes store forvandling (Foto: Kaspar Wenstrup)

Da Sarah blev kendt i "Paradise Hotel" kunne det ikke blive kunstigt nok, og hun var selv kæmpe fan af hendes forhenværende look.

- Jeg synes, det var nice dengang, men ikke nu. Nu skammer jeg mig faktisk lidt over, hvordan jeg faktisk har set ud, siger hun.

Pludselig gik det dog op for Sarah, at hun ikke ville se sådan ud længere. Det er på trods af, at mange venner og veninder gennem årene har kommenteret hendes kunstige look i mindre negative vendinger.

- Folk har sagt, at det er slemt, men jeg kunne ikke se det. Nu kan jeg se det og indser, at det virkelig var slemt, fortæller Sarah.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold