Sarah Louise Christiansen raser over Fie Laursen: Hvor er det sørgeligt

I går meddelte Fie Laursen, at hun havde i sinde at sælge sit undertøj via en sugardating-side – og det er ikke gået ubemærket hen.

Det er ikke positiv respons, som den excentriske blogger har modtaget mest af.

Flere raser over hende og dét, de kalder en ”deroute”.

Nu melder den populære influencer Sarah Louise Christiansen sig også på banen med en gedigen omgang kritik til og af Fie Laursen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Louise Christiansen

Influenceren er meget rystet over Fie Laursens seneste salgsopslag. Foto: Aller Media

I en story skriver Sarah Louise Christiansen:

- Hvor er det dog bare sørgeligt. Jeg håber at alle de skønne unge mennesker kan reflektere og komme frem til at det denne voksne kvinde konstant gør på sine medier, IKKE er tegn på sundhed og at sælge sig selv, ikke er vejen til lykke.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Instagram)

- Jeg håber, at alle forældre til børn under 18 år, lige tjekker deres børns instagram og at det er helt ok at forbyde dem at følge profiler med skadeligt indhold, skriver en chokeret Sarah Louise Christiansen.

Andre, der de seneste dage har kritiseret Fie Laursen, er kommunikationsekspert og direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen.

- Det går ned ad bakke for Fie Laursen. Det er en deroute – Man kan se, at de firmaer, der betaler hende for at reklamere for noget, bliver mere og mere mærkelige og er helt ukendte brands, udtaler hun til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen gør sig endnu engang uheldig bemærket. Foto: Janus Nielsen

Også rapperen Tessa er rasende:

- Jeg har sgu lige et surt opstød i dag, og det har jeg, fordi jeg har set Fie Lauersens story. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Fie Laursen godt ved, hvor gamle hendes følgere er, for det er sådan noget, man kan gå ind og se, siger Tessa på sin Instagram-profil.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close