Reality8. oktober 2022

Sarah Grünewald kunne ikke gennemføre: Nu forklarer hun hvorfor

Et grineflip forhindrede Sarah Grünewald i at gennemføre sin planlagte tale i afgørelsen af "Vild med dans". Heldigvis stod hendes medvært klar til at redde hende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sarah forklarer årsagen til det massive grineflip.
 Video: Kaspar Wenstrup

Se hele interviewet øverst i artiklen!

Da der skulle findes to par til omdansen i "Vild med dans", og det nærmest ikke kunne blive mere alvorligt, knækkede Sarah Grünewald.

Lige da live-signalet blev tændt til studiet i København, brød danseværten ud i et gigantisk grineflip.

Nu forklarer hun overfor SE og HØR, hvorfor hun endte med at grine så ustyrligt meget for rullende kameraer.

- Lige inden vi går i gang med anden afdeling af ”Vild med dans” – som egentlig er en ret alvorlig del, fordi vi har nogle par, der er drønnervøse, og nogle skal ud i omdans – finder jeg et stykke gulerod i mine tænder, som er ret stort, siger Sarah og fortsætter:

- Det finder Martin, og han hjælper mig med at tage det ud. Så får vi at vide i øret, at der er fem sekunder, til vi går på, og der kan jeg se, at han har et stort stykke peberfrugt ned i hans tand, men det kan jeg ikke hjælpe ham med.

Så da Sarah havde rene bisser, og Martin stadig havde et stykke pausegrøntsag i gummerne, kunne den erfarne af de to værter ikke holde sammen på sig selv.

Og det hjalp bestemt ikke, at hun i sin øresnegl havde en producer, som klokkeklart sagde, at nu var det slut med at grine.

Vild med dans
Da det var allermest alvorligt i "Vild med dans", knækkede Sarah Grünewald sammen af grin.
 Foto: Hanne Juul

- Når jeg ved, at nu må jeg ikke grine, så går det bare galt for mig. Og når jeg får at vide i mit øre, at jeg skal tage mig sammen, så går det stik modsat. Det er frygteligt, men for fanden jeg er jo bare menneske, siger Sarah.

Heldigvis havde hun Martin ved sin side, som kunne holde sin latter nogenlunde under kontrol. Og han måtte altså komme Sarah til undsætning.

- Han reddede mig totalt. Han tog hele den del for mig, hvilket var rigtig godt, for jeg kunne ikke komme igennem, slår Sarah fast.

Se hele interviewet øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold