Reality 25. august 2019

Sara deler billeder af sin akne: Skam dig ikke over dit udseende

Sara Run Isafold bruger sin stemme som realitydeltager og influent til at udbrede kendskabet til, hvor normalt det er at have bumser
(Foto: Privat)

Islandske Sara Run Isafold blev danmarkskendt for sin optræden i realityprogrammet ”Ex on the Beach”. Det har boostet hendes følge på Instagram, hvor over 121.000 følger med i influentens hverdag gennem selfies og instastories.

For mange vil det nok være grænseoverskridende at dele usminkede selfies med tydelige bumser med så stort et publikum, men 20-årige Sara vil gerne vise, hvor problemfrit og nemt det kan være.

- Jeg har valgt at dele de her billeder, fordi jeg synes, det skal være normalt at poste et billede, hvor man ser ud, som man gør, siger Sara Run Isafold til SE og HØR.

- Der er så mange, der døjer med akne og skammer sig, og jeg har selv været der som teenager, så jeg forstår det godt. Men ja, jeg har akne, og hvad så?

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)

Med årene er Sara Run Isafold blevet bedre til at acceptere sin hud, som den ser ud. Hun er nået til et punkt, hvor hun nu er ligeglad med, hvad andre tænker, og det samme ønsker hun for andre unge, der døjer med bumser og akne.

- Det har været en træls ting. Jeg har været meget fokuseret på at dække det, før jeg gik ud af døren, for jeg ville ikke vise det til andre. Men det skal hverken være tabu, grimt eller klamt at have uren hud, fastslår ”Ex on the Beach”-stjernen, der er bosat i Esbjerg.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)

- Jeg har ikke set nogen andre vise, at det er i orden på den her måde at dele et billede, der ikke er redigeret, og det er så vigtigt for mig at sige, at der er så mange, der har bumser. Jeg vil gerne nå ud til de folk, der har det pissesvært med det – og jeg ville ønske, nogen havde gjort det, da jeg var yngre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fans: Du er sej og modig

Sara Run Isafolds følgere har reageret meget positivt på de ærlige fotos, som hun har delt på sin Instagram-profil og instastory.

- Jeg har fået en sindssygt positiv respons. Jeg får at vide, at jeg er pisseinspirerende, fordi jeg viser min hud, som den ser ud. De synes, jeg er sej og modig, fortæller Sara og fortsætter:

- Det er da rart at få at vide, men jeg har ikke lyst til, at folk skal se op til mig. For mig handler det om at nå ud til folk og sige, at det er okay at have bumser. Jeg vil gerne nå til nogle unge mennesker og vise, at vi har dem sgu næsten alle sammen.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)

For Sara er det ikke længere en grænse, hun overskrider, når hun deler så bart et foto af sig selv. Derfor har hun også med vilje ladet billedet på sin profil tale for sig selv uden at skrive en billedtekst til.

- Det skal virke så normalt som muligt at poste, hvordan man ser ud, forklarer hun.

- Det er fint at photoshoppe, men det er også vigtigt, at man ikke skammer sig over, hvordan man ser ud uden. Jeg kan godt forstå, det er svært at acceptere sin urene hud, men måske jeg nogen til at tænke, at det også er i orden, at de ikke dækker deres bumser.

Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard

Sara Run Isafold i første sæson af "Ex on the Beach Danmark". (Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard)

Sponsoreret indhold