Reality26. april 2022

Sanger Bro taler ud om utroskab: – Det smadrede mig fuldstændig

Der er vist ingen tvivl om, at den 25-årige sanger fortryder, at han i sin tid var sin nu ekskæreste utro
https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko5218.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Umiddelbart er der intet, der tyder på, at utroskab nogensinde er en god idé. Det kan “Sydpå”-sangeren i den grad skrive under på.

Og i det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin”, hvor han og “Paradise Hotel”-kæresten Jasmin Victoria har hovedrollerne, sætter han således ord på, hvor voldsomt hans utroskab mod en tidligere kæreste påvirkede ham.

– Det smadrede mig fuldstændig, lyder det fra sangeren, som uddyber, at han aldrig kommer til at være utro igen.

Samtidig understreger Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, at ingen mennesker fortjener at blive behandlet så skidt – og altså blive udsat for utroskab.

Der er dog umiddelbart ingen tvivl om, at sidespringet ikke kun påvirkede ekskæresten:

– Det tog mig et halvt år at komme over, og jeg skulle have psykologhjælp og alt muligt. Så jeg var helt smadret, forklarer den populære sanger.

Druknede sine sorger

Det er ikke mange dage siden, at Bro i podcasten “112 for knuste hjerter” satte ord på, hvordan hans utroskab havde voldsomme konsekvenser.

Ikke nok med, at hans eget hjerte blev knust, fordi han mistede sin nu ekskæreste. Hændelsen betød også, at Bro fik problemer med at styre sit alkoholindtag.

I "Bro & Jasmin” er alkohol i den grad også i fokus. Og det er da heller ikke mange uger siden, at seerne var vidner til en aftale mellem de to kærester, som betød, at sangeren skulle skrue ned for festerne og således begynde på antabus.

En aftale, som i det nyeste afsnit af realityprogrammet dog lynhurtigt ryger i vasken.

Se klippet, hvor Bro sætter ord på, hvordan hans egen utroskab påvirkede ham, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold