Reality15. marts 2024

Sæson to af "Alle elsker Sinan" går tættere på: Jeg har følt mig kontrolleret

Sinan Türkmen fortæller forud for premieren på sæson to af "Alle elsker Sinan", at han føler, han i sin opvækst fik en mundkurv på for at kunne leve op til andres forventninger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sinan og Aykut på rød løber til Reality Awards: Haters skal lukke røven.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Sinan taler ud om sin seksualitet: Jeg er blevet overfaldet

Når sæson to af DR-serien "Alle elsker Sinan" ruller over skærmen i nær, men ikke nærmere defineret fremtid, bliver det med et dybere indblik i livet for den unge realitydeltager Sinan Türkmen.

Denne gang lover han, at seerne kommer endnu tættere på – og det er noget, der gør ham nervøs for sæsonpremieren og modtagelsen.

– Jeg føler, at jeg har delt mere personligt end nogensinde før. Jeg troede aldrig, det ville være så personligt grænseoverskridende at skulle dele så meget af ens liv på landsdækkende tv, hvor alle kan følge med gratis, fortæller han i sin story på Instagram.

Ifølge Sinan Türkmen er det især fortællingen om hans barndom og opvækst, der er hård at dele – men også noget, han håber, andre kan spejle sig i og måske blive inspireret af.

Under tre måneder efter premieren på første sæson er en ny sæson lige på trapperne, fortæller hovedpersone i "Alle elsker Sinan".
Under tre måneder efter premieren på første sæson er en ny sæson lige på trapperne, fortæller hovedpersonen i "Alle elsker Sinan".
 Foto: Frederik Uhrbrand

– Jeg har lavet et lorteliv som lille, og jeg har følt mig kontrolleret med mundkurv på i socialt pres, hvor der har været store forventninger af egoistiske mennesker fra min tidligere omgangskreds.

– Når man er så lille i en ung alder, kan det være ufatteligt hårdt at skulle danne sin identitet, hvis man imens bliver påvirket af andre mennesker, der kun vil noget godt for dem selv.

"Alle elsker Sinan" får premiere på DRTV.

Sponsoreret indhold