Reality3. april 2023

Sådan spotter du en fuckboy

Gyrith Cecilie Ross og Sina Stirnimann fra "FBoy Island" fortæller, hvordan du spotter en fuckboy
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hvordan spotter man en fuck boy?
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Har du intentioner om at styre udenom de værste fuckboys, så er denne artikel nok ikke det værste sted at starte. I hvert fald har SE og HØRs "Sladderministeriet" allieret sig med to eksperter på området:

"FBoy Island"-vært Gyrith Cecilie Ross og deltager Sina Stirnimann, der er en af de tre kvindelige hovedpersoner i realityprogrammet, ved nemlig et og andet om det, de i Caribien kaldes "FBoys".

Sina Stirnimann bliver på øen stillet direkte overfor en stor gruppe mænd, hvoraf halvdelen er selverklærede fuck boys, og nu skal hun – sammen med Therese Paxvig og Lady Lola Matwara – date sig igennem dem for at smide de forkerte fyre ud, så hun ender med en nice guy til sidst.

Imens bliver hun guidet kærligt af programmets vært, Gyrith Cecilie Ross, der i "Sladderministeriet" bekræfter, at hun som heteroseksuel kvinde selvfølgelig også har stiftet bekendtskab med fuckboys.

Gyrith Cecilie Ross er vært, og Sina Stirnimann en af de tre hovedpersoner i "FBoy Island". De gæster "Sladderministeriet" i episode 21.
Gyrith Cecilie Ross er vært, og Sina Stirnimann en af de tre hovedpersoner i "FBoy Island". De gæster "Sladderministeriet" i episode 21.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Men hvad er så de gode råd til at styre udenom dem? Hvordan spotter man en fuckboy?

Hør Gyrith Cecilie Ross og Sina Stirnimann svare i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele episode 21 af "Sladderministeriet" med Sina Stirnimann og "FBOY Island"-vært Gyrith Cecilie Ross som gæster i videoen her:

Eller lytte til afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold